reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Elżbirtko może rzeczywiście nie czas jeszcze by się załamywać, spróbuj zrobić test. Na pewno powinien już wykazać ze 100% pewnością i dopiero z wynikiem idź do lekarza. trzymam kciuki! :D

reklama
LANA ja place 1 zl za minute:) inas jest tak ze jak sie 6 razy pojdzie to sume minut dzili sie przez 3 i wychodzi to co jets darmowe

DORKA to naprawde tanio

Dokładnie Lana..NIe wolno odpuszczać..bo problemy się powielają i odstawiają bubla....Fakt, ze juz mam kilka miejsc-sklepów..teraz fryzjer..., gdzie wiecej nie pojde, bo na pewno mnie zapamiętali.....ale być moze kolejną dziewczyną obsłużą należycie!

a wiecie co nie lubie jak sie idzie do sklepu zeby cos obejzec a tu lata taki wyhudly sprzedawaca albo babka i WCZYM MOGE POMOC , MOZE COS DORADZIC A MOZE TO A MOZE TAMTO szlak mnie trawia a tam gdzie sie portrzebuje ich rady to ich nie ma:')paranoja

DZIEWCZYNY maj jest cudowny weekendzik udal sie wysmienicie, nie tylko ze wzgledu na pyszne jedzonko z grilla ;) Teraz spaciu,bo jutro(ups...dzis...dopiero wrocilismy z majowki :laugh: ) obowiazki czekaja naprawde to forum jest cudowne, bo WY JESTESCIE CUDOWNE :-* :-* :-* pozdrawiam Was i jeszcze raz gratuluje Dodeczce to wspaniale, ze niedlugo bedziesz mamusia, czas ciazy szybko uplynie i na pewno bedziesz cudowna mamusia!!! A swoja droga to fajny prezent dla siebie samej jako kobiety, dowiedziec sie o ciazy w Dzien Matki :D

Miłego dzionka-dziewuszki-zmykam do pracy.Pogoda dziś u mnie dołowata-szaro,buro i ponuro na dodatek cały czas pada-bleeee!!!! :mad:

reklama
Malinka-masz racje-szlag człowieka trafia-łażą za tobą po sklepie,a człowiek czuje się jak jakiś złodziej czy cuś i za wszelką cene chcą Ci coś wcisnąć.Rozumiem ,że to ich praca-ale bez przesady.

Do góry