reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LANA ja place 1 zl za minute inas jest tak ze jak sie 6 razy pojdzie to sume minut dzili sie przez 3 i wychodzi to co jets darmowe
DORKA to naprawde tanio
DORKA to naprawde tanio
Dokładnie Lana..NIe wolno odpuszczać..bo problemy się powielają i odstawiają bubla....Fakt, ze juz mam kilka miejsc-sklepów..teraz fryzjer..., gdzie wiecej nie pojde, bo na pewno mnie zapamiętali.....ale być moze kolejną dziewczyną obsłużą należycie!
m.a.l.i.n.k.a
DORKA nio ba niech pamietaja co zle robie partacze
m.a.l.i.n.k.a
a wiecie co nie lubie jak sie idzie do sklepu zeby cos obejzec a tu lata taki wyhudly sprzedawaca albo babka i WCZYM MOGE POMOC , MOZE COS DORADZIC A MOZE TO A MOZE TAMTO szlak mnie trawia a tam gdzie sie portrzebuje ich rady to ich nie ma:')paranoja
m.a.l.i.n.k.a
DORKA HEH ty tez cierpisz na beznesc
?
?
DZIEWCZYNY maj jest cudowny weekendzik udal sie wysmienicie, nie tylko ze wzgledu na pyszne jedzonko z grilla Teraz spaciu,bo jutro(ups...dzis...dopiero wrocilismy z majowki :laugh: ) obowiazki czekaja naprawde to forum jest cudowne, bo WY JESTESCIE CUDOWNE :-* :-* :-* pozdrawiam Was i jeszcze raz gratuluje Dodeczce to wspaniale, ze niedlugo bedziesz mamusia, czas ciazy szybko uplynie i na pewno bedziesz cudowna mamusia!!! A swoja droga to fajny prezent dla siebie samej jako kobiety, dowiedziec sie o ciazy w Dzien Matki
reklama
Podziel się: