reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Hej!
A ja ostatnio za odbarwienie kilku pasemek z ciemnego brązu na jaśniejszy, podcięcie włosów z modelowaniem zapłaciłam 100zł..wydaje mi się dużo w stosunku do Was :|
CO do sklepów- najgorsze są te lalunie, odpindrzone, które jak wchodzisz do skelpu mierzą Cię z góry do dołu...grrr...od razu chce mi się wyjść ze sklepu :D

Słuchajcie muszę się Wam pochwalić - zdałam ten straszny egzamin u tej jędzy co tak dużo ludzi oblewa. Ale się cieszę niesmowicie !!!!

A druga sprawa - w końcu mamy sypialnię! ( dwa dni szafę składaliśmy, ale mieliśmy przeboje ;) ) Nareszcie będziemy mieli idealne warunki na tworzenie naszego maleństwa :laugh:. Pozdrawiam !!! :D :D :D

Agnezz gratulacje!!!u nas pogoda też się popsuła :( ale cuż...
zaczęły mi sie mdłości chyba poranne :( i chumorki. MaM nadzieje że to było jednorazowe :)
Jeszcze 19 dni i wakacje!!!!!!!!!!!! to dopiero optymistyczne słowa ;D ;D ;D

Agnezzz no to koniecznie musicie szybko wyprobowac Wasza nowa sypialnie ;) i gratulacje zdania egzaminu :)

Izabelka nie narzekaj na nudnosci ;) ... kazda z Nas to pewnie czeka(moze to Cie pocieszy) ;) .... a wakacje?? mmm..jak Ci dobrze , ja dopiero za 2 miesiace mam urlop i juz sie doczekac nie moge .... teraz mnie cos trafia jak widze takie piekne sloneczko a ja zasowam w pracy z papiurami ..bleee ;) byc moze juz pisalas , niom ale ta moja skleroza....... gdzie sie wybieracie?? :)

reklama
IZABELKO mdlosci nawet nie iwesz ile bym za to dala:) mnie dzis jakos wszysko boli chyba sie woczraj zabrdzo poobilajalm hehe :)

MONIQA lobuziaku jestes na gg?

Do góry