Czarodziejka
Fanka BB :)
marzenixx ma racje dolacz do nas kochana )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczynki - wpadłam tylko żeby powiedzieć, że ... - przeżyłam!!! Jednak nie należy TO do szczególnej przyjemności. Najważniejsze, iże okazało sie, ze jestem drożna i wszystko jest ok...
Mimo, iż to było tydzień temu - wciąż mam dziwnie opuchniety brzuch, ale spoxik..\
A czy tego wątku już nikt nie odwiedza???
Dziewczynki jak u WAS??? hop hop - -jest tam ktoś????
cześć mnie też dawno nie było ,ale musze się z wami czymś podzielić.wczoraj miała być miesiączka,nie było i nie ma też dziś,jestem pełna nadziei chociaż wiem ze może przedwczesnej,ale skoro nie ma okresu to zawsze jest szansa że może to już...nie chcę jeszcze robić testu bo może za wcześnie,chociaż z drugiej strony to zrobiłabym nie mogę się doczekać żeby się okazało że to już!!!!;-):-)
pozdrawiam wszystkie te które tak bardzo chcą dzidzipa pa