reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Cześć słoneczka i jak tam dawno nikt sie tu nie pokazywał ja nie dałam rady bardzo zle znosze poczatki caly czas jestem w kibelku a na dodatek ślinie sie jak niemowlak na ząbki tragedia nie umiem nic jeść do tego mam tak wyczulony zmysł węchu ze nie używam perfum płynu do płukania a o wejściu do kuchni podczas robienia obiadu moge zapomniec mam nadzieje ze szybciutko to wszystko minie i bede normalnie funkcjonowac moj Marcin wraca za 2 tyg ciesz sie jak dziecko ale dosyc juz o mnie mam nadzieje ze wyprobowalyscie metode mojego gina i ze szystkim sie udalo no chyba że faktycznie przychaczyl;yscie o kompa i dlatgo zadna sie nie odzywa HI HI czekam na jakies wiadomosci no chyba ze kazda z was spedza czas w kibelkuxtak jak ja to wybaczam i czekam na jakies wiadomosci a tak dalej trzymam mocno kciuki pozdrowionka chyba znam problem i pryczyne baraku nowych wiadomosci nie umiem jej wysłac

BAsieńko
jak miło Cię widzieć, te nudności to pewnie na dziewczynkę.

Spóźnione Życzenia Imieninowe- wszystkiego naj,naj,naj,.....................aby Kruszynka rozwijała się dobrze i abyście zawsze byli szczęśliwi jak w tej chwili.

DZIEKI ANUŚIEŃKA ZA ŻYCZENIA i za wszystko nie masz pojecia jakie to potafi byc miłe niby zadna za nas sie nie zna ale jak ktoras z nas ma jakis probliem czy tam dola zachowujemy sie jak jedna wielka rodzina i t jest w tym wszystkim piekne ojrozczukilam sie odezwe sie pozniej papatki

Witaj Basienko.Mamusiu malego tajniaczka.Widze ze juz masz typowe objawy ciazy.Meczoce co? ale jakie mile.Mysle ze kazda z nas tak po trochu Ci zazdrosci tych objawow mimo ze pozniej bedzie na nie narzekala. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Buziaczki

reklama
Do góry