reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Kajunia poprzednio tak sie nastawialam i nakrecala ze teraz nie chce tego robic.Bol pozniej byl straszny.Moge obiecac ze sroda to bedzie njapozniej.No jezeli wczesniej nie przyjdzie @ ;) ;) ;) ;)

madziu naprawdę nie ma za co!!!
wszystkie jesteśmy z Tobą
z każdej ciąży się cieszymy, bo wiemy jaka to jest radość...na którą także MY wszystkie czekamy :)

to znowu ja przypomnialo mi sie co mowił mi lekarz jak jeszczs nie wiedzielismy ze jestem w ciazy powiedział mi ze wszystkie kobity wiedza jak sie kochac tylko nie wiedza jak sie robi dzieci smial sie przy tym ja rowniez wiec nie myslcie ze chciał mnie obrazic moze ktoras sprobuje ja bym napewno sprobowal gdyby mi wyrownał miesiaczki ale na razie nie musze wiec napisze wam otóż miedzy 14 a 17 dniem cyklu zrobic to tylko raz niewazne gdzie na szafie,stole ,lampie obojetnie wazne zeby faza koncowa była w pozycji misjonarskiej i nie biegniemy po wszystkim szybciutko do łazienki tylko lezymy 20 min na pleckach z nogami zarzuconymy lub przerzuconymi prze partnera czy zaskutkuje nie wiem ale mozna sprobowac nic przeciez przy tym nie stracicie nadal wysyłam mnostwo fluidków i zycze miłego przytulanka ja niestety musze poczekac na mojego mezczyzne jeszcze miesiac chociaz nie wiem czy z tych wszystkich wrazen nie wroci wczesniej napisze wam szczeze ze czlowiek sie stara i stara zaczyna tracic wiare a jak nagle wszystko zaczyna sie układac to jest w szoku i to do niego nie dochodzi dobra juz nie nudze bo pomyslicie ze mi odbiło a ja chce aby wszystkie kobitki ktore chca a nie moga zobaczyły na moim przykładzie ze nie należy tracic wiary

reklama
kurczę...tylko jak dam czadu i potem mam walnąć nogi na mojego Marcina...on jest zawsze jakiś taki zmęczony...normalnie do niczego ;)  ;D  :laugh: a ja mam na tego bidula kłaść moje nóżki... :laugh: ;D ;)

Do góry