reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

AneczkaK
Grunt to pozytywne nastawienie - w moim przypadku tak właśnie było - pozytywnie mysleliśmy, odganialiśmy złe myśli i udało się.....Życzę powodzenia

reklama
Witam po bardzo długieeeej przerwie! i serdecznie witam
wszystkie nowe dziewczyny :laugh: :laugh:
LILITH i wszystkie zafasolkowane dziewczyny ogromne gratulacje!
aż nie mogę sie nadziwić że tyle zmian u was zaszło muszę teraz szybko nadrobić zaległości
mam nadzieję że i mnie w końcu uda się zafasolkować ;D ;D ;D
dzisiaj powinna przyjść @ jak narazie jej nie ma tylko jajnik mnie kłuje troszeczkę
jak @ nie przyjdzie do niedzieli wieczora to w poniedziałek testuję!
mam nadzieje zobaczyć II

ja postanowiłam zrobić test 12.10..czyli jesli nie przyjdzie 34dc...po terminie spodziewanej..nie nakrecam sie i wolę teraz inaczej do tego podejsc. Bardzo bym chciała to pewne, ale cóż..co ma być bedzie. Uzbroiłam sie w cierpliwosc:)..chyba:)

ELŻBIETKO! nie uciekam miałam tyle pracy że mój przyszły mężyk dzwonił do mnie ze słowami że
dobrze że ma moje zdjęcie bo zapomniałby jak wyglądam wogóle praktycznie nie było mnie w domu
ale teraz mam nadzieję że znów z wami sobie posiedzę ;D ;D ;D ;D

Co sadzicie na temat szczepienia przeciw grypie przed ciaza?Ja kogo bym sie nie spytala slysze inne opinie.Nigdy sie wczesniej nie szczepilam ale teraz jak planuje fasolke to nie wiem co robic.Grypa w ciazy to nic milego ::) Z drugiej strony jak sie szczepic to pewnie trzeba tez odczekac troche z kielkowaniem.

Ja sie wlasnie dzisiaj zaszczepilam wlasnie ze wzgledu na fasolke, zeby teraz nie wykanczac organizmu chorobami tylko zbierac sile na hodowle fasolek lub groszku :)

Dzieki Basiu! w takim razie chyba odpuszcze te szczepienia bo nie moge sie doczekac dzidzi.Nie wyrobie czekania miesiac ,dwa bez staran. Ja chce JUZ !! :)

reklama
A ja odebralam dzis morfologie...w poniedzialek bilirubina alat itd,wr tokso itd...

No wiec mam zaawansowana anemie..wrecz w tragicznym stanie...juz wiem przynajmniej dlaczego az tak kreci mi sie w glowie i boje sie chodzic ze sie przewroce...
wiem ze mam jesc buraki lub sok z burakow...poradzicie cos jeszcze?bo wiecie ze ja nic niechce jesc...
mam nadzieje ze inne wyniki beda w miare oki...a i czekam na wyniki zelaza bo to tez duzo powie:(

Rusalko trzymam kciuki!!!!:)

Do góry