reklama
Dziewczynki, jesteście kochane! Wielkie dzięki za tyle miłych słów. Aż pojawił się uśmiech na mojej twarzy. @ nie przyszła, ale pewnie przyjdzie. No ale trudno, żyje się dalej. A mój mąż powiedział, że jak będę się smucić to przełoży mnie na kolano i stłucze jak dziecko, bo nie chce żeby jego żona chodziła smutna i zapłakana. Tylko jak on to zamierza zrobić, jak siedzi w pracy i kontakt mamy tylko przez GG? ;D. No i stwierdził, że on przeczuwa, że jeszcze będę sie śmiała z tych dzisiejszych łez. Jego optymizm mnie zadziwia.... Buziaczki dla Was wszystkich!
Majka nie załamuj sie ja zrobiłam pierwszy test też w dzien kiedy powinna przyjść @ i wyszła I krecha dopiero po 5 dniach jak zrobiłam ponownie wyszły II i to takie blade a wszystko wskazuje na to że zostanę jednak mamą więć się nie załamuj nie u wszystkich te testy sie sprawdzaja tak szybko
magdalenkakol
Fan(ka)
Majeczko nie zalamuj sie .Popatrz na to co Napisala Mazurek.Wszystko bedzie dobrze .A jak nawet przyjdzie to niech sobie szybciutko odchodzi i dopiero przytulanka pelna para.
Tak na maginesie to Twoj maz mowi tak jak moj ze na kolano i klapsa jak malej dzidzi da.Glowka do gory a bedzie dobrze. :laugh: :laugh: :laugh:
Tak na maginesie to Twoj maz mowi tak jak moj ze na kolano i klapsa jak malej dzidzi da.Glowka do gory a bedzie dobrze. :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Majka76 , odczekaj jeszcze kilka dni i zatestuj!!! muszą wyjśc II !!!!!!!!!
Podziel się: