reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Majeczko wiem co przeżywasz..bo ja tak samo reaguję już od 3 cykli..
ciągle ta I.. :( ale nie można tak skarbie, zobaczysz że będzie dobrze.. ;)
uśmiechnij się ładnie, bo jeszcze przecież nic straconego... :)

reklama
Majeczko kiedyś wszystki ujrzymy te cholerne II kreski ;) głowa do góry.

Elle GRAATTUUULUUUJĘĘĘĘ przesyłaj nam pozytywne fluidy oj bo bardzo tego potrzebujemy

Dziewczynki, jesteście kochane! Wielkie dzięki za tyle miłych słów. Aż pojawił się uśmiech na mojej twarzy. @ nie przyszła, ale pewnie przyjdzie. No ale trudno, żyje się dalej. A mój mąż powiedział, że jak będę się smucić to przełoży mnie na kolano i stłucze jak dziecko, bo nie chce żeby jego żona chodziła smutna i zapłakana. Tylko jak on to zamierza zrobić, jak siedzi w pracy i kontakt mamy tylko przez GG? ;D. No i stwierdził, że on przeczuwa, że jeszcze będę sie śmiała z tych dzisiejszych łez. Jego optymizm mnie zadziwia.... Buziaczki dla Was wszystkich!

Majka nie załamuj sie ja zrobiłam pierwszy test też w dzien kiedy powinna przyjść @ i wyszła I krecha dopiero po 5 dniach jak zrobiłam ponownie wyszły II i to takie blade a wszystko wskazuje na to że zostanę jednak mamą więć się nie załamuj nie u wszystkich te testy sie sprawdzaja tak szybko

Majeczko nie zalamuj sie .Popatrz na to co Napisala Mazurek.Wszystko bedzie dobrze .A jak nawet przyjdzie to niech sobie szybciutko odchodzi i dopiero przytulanka pelna para.
Tak na maginesie to Twoj maz mowi tak jak moj ze na kolano i klapsa jak malej dzidzi da.Glowka do gory a bedzie dobrze. :laugh: :laugh: :laugh:

Malinko!!! napisz pozniej co i jak!!! ja mialam wczoraj ciezka noc...poszlam spac do salonu z psem...a w dodatku mialam straszny koszmar!!!

reklama
Do góry