reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

No w sumie macie racje że po to jest forum...tylko jak się ma malo czasu na czytanie to nie mozna sie w niczym polapac i znalezc tego co sie chce...ja tak mam.
A moze by tak sprobowac takie ogolne rzeczy pisać na tym wlasnie wątku (bo akurat najdluższy) a w pozostalych trzymac sie tematów - typu "męski problem" itd...zawsze można zrobić odnosnik, tak jak fajnie Lilith to robila -że np coś pisala w majowych mamusiach...
Ja oczywiscie nie chce tu na sile sugerowac czegos bo to w sumie ma byc spontaniczne:) ale moze tak troche sie uda jak sie bedzie bralo pod uwage tytul wątku:)

reklama
m.a.l.i.n.k.a pisze:
a mi sie tak podoba moze troche balaganu jest ale wszedzie sie cos dzieje po to jest forum
Nie uważam tego za dobry i wyczerpujący argument, ale cóż, przecież każdy może robić co chce :)

Ostatnio zauważyłam, że brakuje mi tu na forum opcji "wyłączania" pewnych wątków, tzn. takich, w których raz się wypowiadałam ale dalsza dyskusja nt. temat już mnie nie interesuje. Efektem jest to, że jak przeglądam nieprzeczytane wątki, w których uczestniczę/yłam lista robi się coraz dłuższa i trudno mi się połapać :)

baśka pisze:
A moze by tak sprobowac takie ogolne rzeczy pisać na tym wlasnie wątku (bo akurat najdluższy) a w pozostalych trzymac sie tematów - typu "męski problem" itd...zawsze można zrobić odnosnik, tak jak fajnie Lilith to robila -że np coś pisala w majowych mamusiach...
Ja oczywiscie nie chce tu na sile sugerowac czegos bo to w sumie ma byc spontaniczne:) ale moze tak troche sie uda jak sie bedzie bralo pod uwage tytul wątku:)

Baska, ja spróbuję zrealizować twoją propozycję :) Chociaż jak w innych wątkach będą pojawiały się tematy, co do których mam coś do powiedzenia to trudno będzie tam nie odpowiedzieć. I błędne koło :D

własnie-gusta guściki-no, -ale moze faktycznie postarajmy się chociaz o zdyscyplionowanie-zobaczymy na ile nam to wyjdzie:)
jestem za by trzymać się tematu.
Malinko jak dziś z humorkiem??widziałas dziś w lusterku swój uśmiech na twarzy??:)

U nie cisza rano zrobiłam test i wyszła I krecha bo byłam wczoraj u lekarza i chciał mi dać antybiotyk na moje przeziębienie, bo juz gadać nie mogę ropa mi leci z nosa i gardło zdarte a dziś idę ponownie z moim małym bo się zaraził i chyba wezmę ten antybiotek bo się czuję tragicznie

reklama
Do góry