reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Faktycznie termometr wygląda ciekawie a cena jeszcze ciekawsza   ::) -ale zresztą teraz wszystko jest drogie, może jest w aptece jakiś polski odpowiednik tego termometru -trzeba się dowiedzieć wtedy napewno byłby o wiele tańszy. Mazurek skarbie życzę szybkiego powrotu do zdrówka,uważaj na siebie i kuruj się   :) ,mnie niestety też zaczyna coś brać właśnie niedawno zaczeło boleć mnie gardło i chyba katar się szykuje -ale boje się brać jakieś leki ,bo a nuż zaciążyłam przecierz jestem dopiero co po owulacji ,nigdy nic nie wiadomo czy fasolka właśnie nie zdecydowała się zamieszkać w moim brzuszku-hi hi ;D

reklama
Rzeczywiście, z tymi lekami to teraz nie wiadomo... Ja np. bardzo reaguję na zmiany ciśneinia - głowa mi pęka. A przez ostatnie 2 m-ce nie brałam wcale tabletek (normalnie to łykam od razu jak zacznie boleć) żeby w razie czego... W tym miesiącu przynajmniej nie będę cierpieć - ma nie być owulacji. Ale chyba i tak będę się bała "zaszaleć" z przeciwbólowymi. A gardziołko - jak na zawołanie - drapie już od niedzieli ::)

Malinka nie długo i Ty skarbie urodzisz przepiękną ,zdrową dzidzie-zobaczysz jak Ci szybciutko minie czas  :)

reklama
Ale macie fajnie z tymi maluszkami w brzuchach. Ja jeszcze gorzej się czuję jak wczoraj tragedia dostałam nadal bioparox i novorutin a tak poza tym to nawet tabletki dossania tylko homeopatyczne tragedia!!!!!!!!!!

Do góry