reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
kilka dni mojej nieobecności i nie nadążam z czytaniem hi hi hi

ja juz czasami tracę wszelką nadzieję, ale nie przyznaje się mężowi, w ogóle nikomu nie mówię o moich wątpliwościach. Może tak musi być i nasze wspólne życie spędzimy tylko we dwoje... Kto to może wiedzieć....

Pozdrawiam, trzymajcie się ciepło !

Może nie warto, ale czasami takie wątpliwości dopadają nie wiadomo kiedy... i wcale nie jest mi łatwo sobie wytłumaczyć, że jeszcze wszystko przede mną...

Chyba lepiej pójdę spać, może wstanę z lepszym nastawieniem do tej sprawy....

m.a.l.i.n.k.a dzięki za dobre słowo...

Kolorowych snów!

Witaj Agutek:)
Wszystkiego najlepszego- dużo szczęścia, milości, radości, zdrówka, pieniążkow i wkrótce kochanej dzidziuni:)-Samych pogodnycyh dni!
Wracaj do nas szybko!:)(moze z jakimś zalążkiem małej fasolki/groszka??:)

Faktycznie uzależnienie..:)
Spac w nocy nie mogłam..i teraz dziwnie wcześnie się obudziłam.
Pozdrawiam wszystkich!!

reklama
Malinko...dokladnie...mam 4 suwaczki i nieumiem sie zdecydowac:) hehe postanowailam ze bede je sobie zmieniala co jakis czas...ale najgorsze jest to ze do zajaczka mam szczegolny sentyment!!!

Do góry