reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

MAGDALENAKOL WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI & ROCZNICY ŚLUBU !!!!!!!!
Życzę Wam szybciutko prezenciku w postaci fasolki :)
nadiaw madziujka trzymam kciuki za fasolkę również ;)

reklama
ilinka to się okaże... staram się narazie nie mysleć...w ostatnim cyklu za dużo myslałam... to i dopatrzyłam się objawów zafasolkowania... więc teraz cierpiliwie czekam na @... ale się nie pogniewam jak nie przyjdzie..:)

ilinka dzięki za kciukasy... a co do fasoliki... no tak przytulanka są ale czy z efektami>.... pożyjemy zobaczymy...:)
grunt to się nie zamartwiać...

Ja jutro jade na te badania z krwi!!!mam nadzieje wiec ze szybko sie dowiem!!teraz nie musze przynajmniej kasy na testy wywalac bo lekarz mi robi :)Jak pisalam nie nastawiam sie szczegolnie choc objawy u siebie zauwazam....ale to moze zas cyrki z tymi hormonami!!!
No i czekam az zobacze nastepne szczesliwe zafasolkowane!!!!!!!!!!!

Magdalenka!!!ja tez zycze wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!obyscie juz wkrotce przekonali sie ze to fasolka!!!!

a tak wogole co do objawow to wiem po sobie ze piersi nie zawsze odrazu bola!czasem jest tak ze wlasnie pierw rosna ...staja sie duze napuchniete i ciezkie!!!wiec kto wie!!!

reklama
No wsumie oki...gdyby nie bolace piersi zgaga zatwardzenie itd!!myslalam ze to mine jak przestane o tym rozmyslac...no ale niestety...wiec jutro sie przekonamy!

Do góry