reklama
ilinka to się okaże... staram się narazie nie mysleć...w ostatnim cyklu za dużo myslałam... to i dopatrzyłam się objawów zafasolkowania... więc teraz cierpiliwie czekam na @... ale się nie pogniewam jak nie przyjdzie..
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MAGDALENKOA wszysciego najleprzego z okazji rocznicy i zeby fasolka pojawila sie jak najszybciej
Ja jutro jade na te badania z krwi!!!mam nadzieje wiec ze szybko sie dowiem!!teraz nie musze przynajmniej kasy na testy wywalac bo lekarz mi robi Jak pisalam nie nastawiam sie szczegolnie choc objawy u siebie zauwazam....ale to moze zas cyrki z tymi hormonami!!!
No i czekam az zobacze nastepne szczesliwe zafasolkowane!!!!!!!!!!!
No i czekam az zobacze nastepne szczesliwe zafasolkowane!!!!!!!!!!!
Magdalenka!!!ja tez zycze wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!obyscie juz wkrotce przekonali sie ze to fasolka!!!!
a tak wogole co do objawow to wiem po sobie ze piersi nie zawsze odrazu bola!czasem jest tak ze wlasnie pierw rosna ...staja sie duze napuchniete i ciezkie!!!wiec kto wie!!!
a tak wogole co do objawow to wiem po sobie ze piersi nie zawsze odrazu bola!czasem jest tak ze wlasnie pierw rosna ...staja sie duze napuchniete i ciezkie!!!wiec kto wie!!!
reklama
Podziel się: