reklama
A
Agnezzz
Gość
Hihi, Lilith ty głodomorze ;D
A ja się dzisiaj jakoś fatalnie czuję, strasznie mnie głowa boli, po prostu umieram. I tak od kilku dni mnie boli, więc to chyba wina pogody, ciśnienie jakieś nietakie czy co... ach
A ja się dzisiaj jakoś fatalnie czuję, strasznie mnie głowa boli, po prostu umieram. I tak od kilku dni mnie boli, więc to chyba wina pogody, ciśnienie jakieś nietakie czy co... ach
Elżbietka
mother of two sons&angel
dzięuje kochane!!! staram sie nei tracic wiary...
zmienilam suwaaczek mierzacy dni cyklu, ale i tak nei mówi prawdy, bo to nie była raczej @...
także liczy od pierwszego dnia plamienia, a @ jak nie było tak nie ma...
ale fasolkowych objawów tez nie...
zmienilam suwaaczek mierzacy dni cyklu, ale i tak nei mówi prawdy, bo to nie była raczej @...
także liczy od pierwszego dnia plamienia, a @ jak nie było tak nie ma...
ale fasolkowych objawów tez nie...
Elżbietka
mother of two sons&angel
mnie wczoraj próbowala zaczac bolec, ale jakos na szczescie sie nie rozkrecila
A
Agnezzz
Gość
Ja niestety nie mam ciśnieniomierza, ale jak kiedyś byłam na badaniach to się pielegniara dziwiła, że ja jeszcze chodzę, bo takie niskie miałam
Elżbietka
mother of two sons&angel
u mnie i ciśnienie nieskie, i tętno : itez czuje sie padnięta jak jest niewyraźna pogoda :
LANA
Fanka BB :)
to ja dołączam do Was z tym niskim ciśnieniem ja równieźż dziś umierałam głowa mi pękała i na dodatek zawroty itp.a nie daj Boże jak są nagłe skoki temperatury -to dopiero się zaczyna : ale tak to już jest jak się ma ciśnionko jak noworodek ;D
reklama
Oj dziwqeczyny wspolczuje wam z tym niski cisnieniem,ja za mam wysokie,glowa czesto mnie boli,a w tym pogodowo beznajdziejmym Londynie cisinienie skacze czesto i czesto jest niskie,wiec bys cie spaly,ja caly czas ziewam,choc nie jestm zmeczona.Wiec dziewczyny zycze w tym naszym kraju wiecj sloneczka szczegolnie dla: LANA, axxa, Elżbietka, ilinka i reszta ktora cierpli.
!!!!CO ZA FRANCOWATA POGODA!!!!
!!!!CO ZA FRANCOWATA POGODA!!!!
Podziel się: