reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Margolis , nie nastawiam sie, przynajmniej sie staram... różnei to wychodzi. ale dzisiaj coś mnie tak małpowato brzuch pobolewa...
piersi milczą...

a jak tam u ciebie??starnia pełną parą??

Dzieki!!
jak to sie mówi: pożyjemy-zobaczymy...
póki co, ot sie szykuje na majorke, zaczynam wielkie pakowanie. no i szykowanie sie do sobotniego wesela. uf, bede padnieta, wogóle bez spania po weselu prosto na majorke!

Elzbietko jesli to teraz to nie to to na Majorce napewno sie rozluznisz i bedziesz juz brala ten duphaston inaczej i fasolka moze pojawic sie calkiem niespodziewanie!!:) to dopiero radosc!wiec niemartw sie teraz na zapas!!:)

Smacznego!!!My tez idziemy papac!!bedziemy jesc potrawke a do tego grzybki!!!mniam mniam!!ale to chyba nie jest normalne ze mam na grzyby ochote ::)

Hej dziewczynki z rana ;)

Elżbietka, Lilth - tak na noc jadać, no no no..muszę wam pogrozić hihi... ;)

A rankiem jak zwykle u nas pusto i sama tu siedzę ;D

Elżbietko, na pewno nie długo się ułoży, będę się modlić. Czemu tak śmiesznie jest że Ci co bardzo chcą fasolkę muszą na nią długo czekać, a Ci co nie chcą ją mają??? Ale będzie dobrze. Przed wyjazdem pozabieraj fluidków od zafasolkowanych mamuśek i do dzieła:)

reklama
Elżbietko tym razem będzie dobrze :) Wypoczywaj na Majorce, ciesz się słonkiem i spokojem :)

No i ja jeszcze jestem Agutek :)

Do góry