reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Axxuniu więc ja mam urlop od 3 do 23 sierpnia :) WIEC ZAMAWIAM POGODE :) Ale chyba najbardziej to chę od 13 do 23 bo jedziemy na morze :) A jak będzie na cąły to też się nie obraże :)
Dziekuje, pozdrawiam Ania :)

reklama
A gdzie śa wszystkie panie? :p Nada pracujecie :) :). No chyba wam weekend dobrze wypadł i teraz wszystkie rozmarzyły się. ;). albo nadal ciężko staracie się ;D To miłej pracy i przyjemności.

To rzeczywiście LANA urlopujemy się w tym samym czasie ;D A Wy gdzie na urlopik??

Axxa no raczej niech będzie słonko - obiecuje przytulania tez nie zabraknie ;D

Lilth GRATLACJE !!! No i trzymam kciuki za Twoje palenie tn. NIE palenie ;D

Mi rzeczywiscie już się nic nie chcę w pracy... siedze jak na szpilkach...i czekam na urlop :)
Ale cały czas zaglądam na BB :) Bo tu co i raz jakies nowinki :)

Urlopik w tym roku raczej w domku moze jakiś mały wypadzik gdzieś zaliczymy-a to z powodu ostatnich sporych wydatków zakupiliśmy autko i sporo nas kosztowało ale mieszkamy nad morzem tak więc latem to wymarzone miejsce na odpoczynek itp. :)

ja niestety zaraz do pracki i tak aż do soboty mam tylko w tym tygodniu wolną niedziele ale teraz żyję już prawie zbliżającym się wielkimi krokami urlopikiem ;D

LANA jak ja Ci zazdroszczę ;D tego morza!!! Moj mąz kiedyś mieszkał 2 lata na Helu... teraz w stoilcy.........i twierdzi że to duża róznica :) A ja uwielbiam morze :)

Aja nie w pracy tylko w domciu tylko spie baaardzo dlugo...wczoraj wstalam po 13..a dzis juz przed 12 bo ktos mnie obudzil...:( u nas pogoda sie poprawila i zaraz sie gdzies wybieramy na wycieczke:)

reklama
Do góry