reklama
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Pisze tutaj żeby dodać sobie trochę entuzjazmu, bo odechciało mi się wszystkiego.
Nie wiem co się dzieje.
Oświećcie mnie.
Po owulacji powinna się podnieść temperatura tak?
U mnie dziś 21dc i temp. 36,5.
Powinno już być po owu. przecież.
Ja już nic nie rozumiem.
Załamana jestem...
Nie wiem co się dzieje.
Oświećcie mnie.
Po owulacji powinna się podnieść temperatura tak?
U mnie dziś 21dc i temp. 36,5.
Powinno już być po owu. przecież.
Ja już nic nie rozumiem.
Załamana jestem...
DRAEMS z tą temperaturką to nie jest tak łatwo.
zgadza się od owulacji do momentu @ temperatura powinna zostać na podwyższonym poziomie,
ale wystarczy tylko że jesteś zmęczona niewyspana i temperaturka będzie niższa.......
nie chcę popełnić gafy ale to Ty pisałaś że pracujesz w supermarkecie tak?
jeżeli nic mi się nie pomyliło to masz kochanie odpowiedz, niższa temperatura jest oznaką zmęczenia,
a przynajmniej u mnie zawsze tak jest.
i dodam jeszcze jedno na pocieszenie ja w pierwszej ciąży też nie miałam temperatury wiem bo
mierzyłam nie dlatego że podejrzewałam ciążę ale dlatego że wydawało mi się że grypa mnie bierze!! a to fasolka się rozpychała ;D ;D ;D
i powiem
zgadza się od owulacji do momentu @ temperatura powinna zostać na podwyższonym poziomie,
ale wystarczy tylko że jesteś zmęczona niewyspana i temperaturka będzie niższa.......
nie chcę popełnić gafy ale to Ty pisałaś że pracujesz w supermarkecie tak?
jeżeli nic mi się nie pomyliło to masz kochanie odpowiedz, niższa temperatura jest oznaką zmęczenia,
a przynajmniej u mnie zawsze tak jest.
i dodam jeszcze jedno na pocieszenie ja w pierwszej ciąży też nie miałam temperatury wiem bo
mierzyłam nie dlatego że podejrzewałam ciążę ale dlatego że wydawało mi się że grypa mnie bierze!! a to fasolka się rozpychała ;D ;D ;D
i powiem
jeszcze DREAMS jeśli tak bardzo marzyrz o fasolce to nie zamartwiaj się takimi objawami tylko dbaj
o siebie , odpoczywaj ile możesz i przede wszystkim nie dzwigaj ciężkich rzeczy!!
pamiętaj że tak jak każda kobieta jest inna tak każda z nas ma inne objawy i odczucia związane z fasolką!
trzymaj się cieplutko i głowa do górY ;D ;D ;D
BĘDZIE DOBRZE BO INACZEJ BYĆ NIE MOŻE!
o siebie , odpoczywaj ile możesz i przede wszystkim nie dzwigaj ciężkich rzeczy!!
pamiętaj że tak jak każda kobieta jest inna tak każda z nas ma inne objawy i odczucia związane z fasolką!
trzymaj się cieplutko i głowa do górY ;D ;D ;D
BĘDZIE DOBRZE BO INACZEJ BYĆ NIE MOŻE!
Elżbietka
mother of two sons&angel
DreamsAboutBaby z tą temp to bardzo róznie bywa i nie mozna jednoznacznie powiedziec że musi byc taka czy inna, bo na to wpłaywa wiele czynników. teraz dostalas nową prace, pracujesz w zmianach, stad moze byc troszke zaburzeń, nie przejmuj sie tym za mocno! poczekaj za twój organizm sie przyzwyczai do nowej sytuacji i wszystko sie unormuje. u mnie w tym cyklu po skoku temp była przez 3 dni na poziomie 36,8, a później 36,3-36,6. a dzisiaj, jak ma przyjsc @, jest 37,7 :.
no i owilacja moze wystąpić KAŻDEGO dnia, owszem z zasady wystepuje w połóowe cyklu, ale rózne sytuacje wpływają na to i w kazdej chwili może pójść. ja sie tego trzymam, ze nie zawsze tem oznacza to co pisza w ksiązkach.
pozdrawiam cie serdecznie i mocno przytulam!!
no i owilacja moze wystąpić KAŻDEGO dnia, owszem z zasady wystepuje w połóowe cyklu, ale rózne sytuacje wpływają na to i w kazdej chwili może pójść. ja sie tego trzymam, ze nie zawsze tem oznacza to co pisza w ksiązkach.
pozdrawiam cie serdecznie i mocno przytulam!!
A
Agnezzz
Gość
No, piękną jesień mamy tego lata, nie ma co
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
a u mnie @ nie widac...
zadnych objawów, ani niczego... mam nadzieje ze albo nie dostane ;D, a jak dostane to po majorce, albo tak zeby sie skończyła przed wyjazdem. chyba ze te palmienie to była @... : ???
zadnych objawów, ani niczego... mam nadzieje ze albo nie dostane ;D, a jak dostane to po majorce, albo tak zeby sie skończyła przed wyjazdem. chyba ze te palmienie to była @... : ???
Podziel się: