reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Pisze tutaj żeby dodać sobie trochę entuzjazmu, bo odechciało mi się wszystkiego.
Nie wiem co się dzieje.
Oświećcie mnie.
Po owulacji powinna się podnieść temperatura tak?
U mnie dziś 21dc i temp. 36,5.
Powinno już być po owu. przecież.
Ja już nic nie rozumiem.
Załamana jestem...

DRAEMS z tą temperaturką to nie jest tak łatwo.
zgadza się od owulacji do momentu @ temperatura powinna zostać na podwyższonym poziomie,
ale wystarczy tylko że jesteś zmęczona niewyspana i temperaturka będzie niższa.......
nie chcę popełnić gafy ale to Ty pisałaś że pracujesz w supermarkecie tak?
jeżeli nic mi się nie pomyliło to masz kochanie odpowiedz, niższa temperatura jest oznaką zmęczenia,
a przynajmniej u mnie zawsze tak jest.

i dodam jeszcze jedno na pocieszenie ja w pierwszej ciąży też nie miałam temperatury wiem bo
mierzyłam nie dlatego że podejrzewałam ciążę ale dlatego że wydawało mi się że grypa mnie bierze!! a to fasolka się rozpychała ;D ;D ;D

i powiem

jeszcze DREAMS jeśli tak bardzo marzyrz o fasolce to nie zamartwiaj się takimi objawami tylko dbaj
o siebie , odpoczywaj ile możesz i przede wszystkim nie dzwigaj ciężkich rzeczy!!
pamiętaj że tak jak każda kobieta jest inna tak każda z nas ma inne objawy i odczucia związane z fasolką!

trzymaj się cieplutko i głowa do górY ;D ;D ;D
BĘDZIE DOBRZE BO INACZEJ BYĆ NIE MOŻE!

DreamsAboutBaby z tą temp to bardzo róznie bywa i nie mozna jednoznacznie powiedziec że musi byc taka czy inna, bo na to wpłaywa wiele czynników. teraz dostalas nową prace, pracujesz w zmianach, stad moze byc troszke zaburzeń, nie przejmuj sie tym za mocno! poczekaj za twój organizm sie przyzwyczai do nowej sytuacji i wszystko sie unormuje. u mnie w tym cyklu po skoku temp była przez 3 dni na poziomie 36,8, a później 36,3-36,6. a dzisiaj, jak ma przyjsc @, jest 37,7 ::).
no i owilacja moze wystąpić KAŻDEGO dnia, owszem z zasady wystepuje w połóowe cyklu, ale rózne sytuacje wpływają na to i w kazdej chwili może pójść. ja sie tego trzymam, ze nie zawsze tem oznacza to co pisza w ksiązkach.
pozdrawiam cie serdecznie i mocno przytulam!!

O rany ale straszna pogoda dosłownie jesieniówa na całego-a gdzie to piękne lato :mad: ???? Mam nadzieje ,że jak pójdę w sierpniu na urlop to pogoda się poprawi bo sie pochlastam :( a urlopik już za 12 dni ;D

Oj AGUTEK szczera racja- :mad: ale badżmy dobrej myśli ,że jeszce bedzie ciepluchno i słonecznie  ;D

reklama
a u mnie @ nie widac...
zadnych objawów, ani niczego... mam nadzieje ze albo nie dostane ;D, a jak dostane to po majorce, albo tak zeby sie skończyła przed wyjazdem. chyba ze te palmienie to była @... ::) ???

Do góry