reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Hej hej Lilith!
Jescze nie doczytałam kiedy to się stało ale
GRATULUJĘ kochana!!!!!!!!!
Strasznie się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:
Ja tylko na chwilkę bo mam dostęp do inter u cioci
Jestem od tyg pod namiotem a tu nie ma pogody jest zimno i pada co jakiś czas
Mam straszny kaszel i nie mogę się kąpać-dlatego przyjechałam do cioci-dobrze że mam taką alternatywę
Tak w ogóle to posuł się nam samochód już 4 dni u mechanika zaśpiewał nam 2,5 tyś bo padł komputer...szlag by go trafił!!! Ale może załatwi używany to będzie taniej. I w ten sposób nasza Chorwacja odpływa w siną dal.
Brzuszek mi rośnie czuję się dobrze i jakoś to będzie
Życzę wam MILEGO ODPOCZYNKU.
Buziaczki i do usłyszenia pewnie w piątek
Jescze nie doczytałam kiedy to się stało ale
GRATULUJĘ kochana!!!!!!!!!
Strasznie się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:
Ja tylko na chwilkę bo mam dostęp do inter u cioci
Jestem od tyg pod namiotem a tu nie ma pogody jest zimno i pada co jakiś czas
Mam straszny kaszel i nie mogę się kąpać-dlatego przyjechałam do cioci-dobrze że mam taką alternatywę
Tak w ogóle to posuł się nam samochód już 4 dni u mechanika zaśpiewał nam 2,5 tyś bo padł komputer...szlag by go trafił!!! Ale może załatwi używany to będzie taniej. I w ten sposób nasza Chorwacja odpływa w siną dal.
Brzuszek mi rośnie czuję się dobrze i jakoś to będzie
Życzę wam MILEGO ODPOCZYNKU.
Buziaczki i do usłyszenia pewnie w piątek
Izabelko dobrze ze jestes u cioci!!Uwazaj na siebie szczegolnie w taka pogode!!Bo fasolka musi miec zdrowiutka mamusie!!Ciesze sie ze rosnie ci brzusio!!napewno juz jest slicznie okraglutki i juz sie niemoge doczekac jak go zobacze!!ja znow nie moge spac...to albo zgaga albo co chwilke wstaje siku...a ze komp byl wlaczony to luknelam
Szkoda z tym samochodem bo 2.5 tys to duza suma...a wakacje to tez fajna rzecz... mam nadzieje ze jakos sie ulozy!!trzymam mocniutko kciuki!!!!
No widzisz co do mnie to jestem bardzo szczesliwa!!!Coraz mniej sie boje o to ze moze znow sie wydazyc cos strasznego !!
caluski dla ws dziewczynki !!
Szkoda z tym samochodem bo 2.5 tys to duza suma...a wakacje to tez fajna rzecz... mam nadzieje ze jakos sie ulozy!!trzymam mocniutko kciuki!!!!
No widzisz co do mnie to jestem bardzo szczesliwa!!!Coraz mniej sie boje o to ze moze znow sie wydazyc cos strasznego !!
caluski dla ws dziewczynki !!
malaga
Fanka BB :)
Elżbietka pisze:a u mnie @ nie widac...
zadnych objawów, ani niczego... mam nadzieje ze albo nie dostane ;D, a jak dostane to po majorce, albo tak zeby sie skończyła przed wyjazdem. chyba ze te palmienie to była @... : ???
Trzymam mocno kciuki, Elżbietko Za fasolkę!!
A
Agnezzz
Gość
Hej hej Izabelko, uważaj na siebie. W taką pogodę nocowanie pod namiotem to nawet dla nieciężarnych ryzyko choroby więc ty dmuchaj na siebie podwójnie.
reklama
Podziel się: