reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

kicia k, ważne: miej nadzieję!! a stres czasmi pomaga, bo zpaominasz o starniach o dzidziusia i jakos tak pewnego dnia możesz tswierdzić że w tobie ktoś mieszka!! życze tego tobie wszytskim starającym sie jak najszybciej!!
pozdrawiam!!

reklama
Hej! Już nawet na chwilę człowiek nie może Was spóścić z oka bo zgotujecie mu długie czytanie! ;) Nie ma rady aż sięboję wyjazzdu na wakacje! Jak ja nadrobię te zaległości! :laugh: Na szczęście po powrocie planuję jeszcze parę dni wolnego, więc może jakoś mi się uda i mam nadzieję, że wrócę z fasolką.... ale to za miesiąc..

Tak jest rzeczywiście najlepiej ale jak tu o tym nie myśleć??? Mi mimo starań jakoś nie wychodzi....

HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj słoneczko:)
Znowu się obżarłam ;D poszlismy na wypasiony obiadek- zapiekane ziemniaczki+3 surówki+pieczeń wieprzowa z sosikiem mnia mniam, ledwo zmieściłam, ale w tym tempie to będę się kulać latem ale nie od fasolki ;D
@siedzi cicho-to ja też ;)
w pracy było fajnie, jadę sobie na trzy dni do Rosji :D :D :D :D :D cieszę się bardzo, tzn. obwód kalingradzki, ale zawsze to się sprawdzę w mowie, no i obkupię w słowniki i inne książki.
Ale czego się obawiam ?????????!!!!!!!!!!!!!!
Że przez pare dni bedę nadrabiać wasze posty :) Ale daję słowo jak będę miała pod ręką internet to was pozdrowię z Rosji :)
buziaczki

Ale masz fajnie Izabelka :) Czekamy na pozdrowienia :D

A myśmy sobie zrobili spaghetti na obiadek i też czuję się napchana... Ale jeszcze coś bym zjadła :p

Słoneczko za oknem pięknie świeci, od razu lepiej człowiekowi na duszy i na ciele :D

a ja nie umiem wejsc na czat :( :(
a tez chcialbym z wami pogadac!! :( :)
ale mam nadzieje że w końcu mi sie uda :) to zrealizowac. Moze męzusia zaangażuje do pomocy, ale on i tak narzek że ja za długo/często to bywam na bb, ale mnie sie tu podoba ifajnie tu jest!!!
dzięki dziewczyny że jesteście!!

Doczekasz się Elżbietko :)
Poza tym tu jest temat: Optymistyczne majówki, więc bez takich smutnych minek proszę !!! ;) :laugh:

reklama
ja najprawdopodobniej tez dolanczam sie do starajacych!!!no chyba ze test pokaze II kreseczki !!!

Do góry