reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Hej :laugh: :laugh: :laugh:
to świetnie pogadamy wieczorkiem ;) mam nadzieję,że będę mogła.
@jeszcze nie ma, ale wszystko wskazuje na to,że dziś się pojawi :( a miałam iść do gina...
No nic życzę udanego dnia papa

reklama
Ja też dziś powinnam dostać, albo jutro... A najprawdopodobniej @ dobije mnie w sobotę, kiedy mam zajęcia na uczelni i trzeba będzie siedzieć przez ładnych parę godzin :mad: Zawsze tak mam - jeden dzień w tygodniu mam taki, że dłużej w pracy muszę siedzieć i zawsze wtedy muszę dostać @ A pierwszy dzień u mnie jest koszmarny... Drugi zresztą też ;) Potem już luzik :D

a jak się już wystaramy to się przeniesiemy na forum zaciążonych i oczywiście do galerii brzucholków :D

Heeej:)
Ja dzis drugi dzien@..u mnie najgorsze jest ..napiecie przed@ i pierwszy dzien..ale do zniesienia:)..gorzej innym, którzy muszą mnie znosic :D
Też postaram sie dziś o 19 byc:) do "zobaczenia"

Witajcie wirtualne kolerzanki-trochę mnie nie było ale już wróciłam i niestety na dodatek zostałam zalana przez wstręciuche @.No cóż czekam do końca @ i do dzieła!!!!! ;D Pozdrawiam Was wszystkie.PA!!!PA!!!! ;D

Dziewuszki trzymam za Was MOOOOCNO w kciuki aby chociaż Wam się udało,bo widze po Waszych opisach ,że może nie którym coś zafasolkuje.Powodzenia!!!!! ;D

wiecie co ja tez mam pecha jak N Agga....oczywiscie @ mam praktycznie zawsze jak jade na zjazd do szkoly,kolezanki juz sie ze mnie smieja, ze ja co chwile jak jestem w szkole to mam @...pierwszy i drugi dzien to leci ze mnie ciurkiem..hihi...do tego bol niesmaoiwty....potem na szczescie coraz slabiej, ale tak ciagnie mi sie 5/6 dni....

Lana witam po przerwie...:)

Hej Lana- nastepnym razem :) UDA SIĘ
Byłam u gina, mam małą nadrzerkę- ale mówi że to normalne w moim wieku ????
cytologia zrobiona za 3 tyg wyniki.
@ siedzi cicho, a cały czas chce mi się siku :( hmmm nie chcę nic mowić głośno...
buziaczki do usłyszenia na czacie-mąż już wie i mi odstąpi kompa :) buziaczki

reklama
Do góry