czesc wszystkim "starajacym sie" my probujemy z mezem juz od grudnia ale zachorowalismy na urlopie w styczniu (WZW typ A) przez prawie 2 miesiace, a teraz mamy duzo weseli, no i stress w pracy nie pomaga nam w tym wiec probujemy wlasciwie od marca/kwietnia, mamy nadzieje ze moze cos wyjdzie w tym miesiacu
reklama
malaga
Fanka BB :)
Margolis pisze:> Oby nam tylko z tych częstych starań jakieś bliźniaki nie wyszły! Choć chciałby ktoś może 2 za jednym razem??
Ja bym chciała Marzę o bliźniakach A jeszcze jakby się trafiła dziewczynka i chłopiec ? :laugh: Super
Dorka pisze:Ja bym chciała bliźniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!..i mogą być trojaki nawet..!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
Elżbietka i Reszta - powodzenia w maju
cos komp mi wolno chodzi..
Zapomniałam dodac..jak my walczylismy z mlotkiem o 21 to nas uciszali..oik..przestalismy..no a 8 rano to stosowna godzina??..
Ja chce do domku jak najszybciej!!!! i sąsiada conajmniej 4 metry dalej!!
Zapomniałam dodac..jak my walczylismy z mlotkiem o 21 to nas uciszali..oik..przestalismy..no a 8 rano to stosowna godzina??..
Ja chce do domku jak najszybciej!!!! i sąsiada conajmniej 4 metry dalej!!
A
Agnezzz
Gość
Dorka, mi tez dzisiaj strasznie sie muli komp, kazda strona wgrywa mi sie po 2 minuty albo i dluzej..szlag mnie juz trafia.
My wlasnie robimy remonty i pewnie sasiedi narzekaja na ans tak jak ty dzisiaj Dorka, hihi
NIe ma co sie denerwowac....glowa do gory, usmiech na twarz i bedzie dobrze
My wlasnie robimy remonty i pewnie sasiedi narzekaja na ans tak jak ty dzisiaj Dorka, hihi
NIe ma co sie denerwowac....glowa do gory, usmiech na twarz i bedzie dobrze
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
witaj Sloneczko!!
fajnie ze tu jestes, moze w końcu pogoda za twojęsprawą sie porawi??
a tak na poważnie to życze ci szybkiego efektu w staraniach!!!
do trzech razy sztuka!!!
fajnie ze tu jestes, moze w końcu pogoda za twojęsprawą sie porawi??
a tak na poważnie to życze ci szybkiego efektu w staraniach!!!
do trzech razy sztuka!!!
Podziel się: