reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

dziewczyny ja o 18 jadłam obiad, a wy tu o takich smakołykach znowu mówicie, że juz głodna znowu się robię... ;)

Dorka..co Ty tam kombinujesz hihi :D :D :D

reklama
Ja obiad jadłam o 16.30 później jeszcze ze 3 łyżki buraków i mi się wylewa. A zjadłam na obiadek na prawdę mało - przynajmniej jak na moje możliwości ;D

no a ja wsunęłam duuuuuuuuzo fryteczek, i teraz jest mi tak sobie... ::)a w lodówce jeszcze truskaweczki czekaja ;D :laugh: :p
no i zrobilam sobie test owulacyjny...pokazala sie taka jasniutka kreseczka ze sie zbliza owulacja !!!!!!!!!!!!czyli moj suwaczek tez oszukuje:/
ale to nic, jeszcze jutro bede robic, mam nadzieje ze bedzie wyraźnijsza krecha!!!
czyli dzisiaj nici z przytulanka, trzeba "chłopaczków" podhodowac ;)
trzymajcie kciuki kochane!!!

Elżbietko my trzymamy mocno kciuki , a Ty trzymaj sie mocno swojego meza ;)  :p ... a to ze jeszcze nie masz dni plodnych nie znaczy ze dzisiejszej nocy nie mozesz sie poprzytulac z mezem 8) ... podobno plemniki do dwoch dni moga buszowac, zanim osiagna cel  ;)

a co sie dzieje malinko??nawet niezamartwiaj :( czasem tez w ciazy czuje sie tak jakby bylo sie chorym...moze ci sie wydaje!!

m.a.l.i.n.k.o slonko nie strasz nas , a w szczegolnosci siebie .... moze wez zwolnienie, odpocznij, wylez sie .... w Twoim organizmie zachadza teraz duze zmiany, co powoduje ogolne oslabienie , ja tez czasami czuje sie jakby mnie jakies grybsko dopadalo, ale staram sie o tym nie myslec i po chwili przechodzi... zycze Ci duzo zdrowka i wytrwalosci ... buziaki  :-*

reklama
LITLIH ,MONIQA no i zlapala mnie ta chorobko kiedy mnie przewieje to mam zawsze zakazenie dziasel i teraz znwou :(:( napuchlam jak bania pojechalam na zajecia i wrocilam po godzinie nie calej

Do góry