reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Czesc Wam, ale ziiimno, troche do kitu ten czerwiec, nie?
W zwiazku z Waszymi ogorkowymi i fasolka po bretonsku przypomniala mi sie opowieść mojej znajomej. W czasie ciąży czuła się świetnie i nie miała absolutnie zadnych zachcianek, natomiast mąż, od kiedy dowiedział się że będą mieli dzidziula - jadł głównie śledzie :) na śniadanie, obiad i kolację :) Po porodzie nagle przestał się odżywiać śledziami i do dnia dzisiejszego nie może na nie patrzeć ;D Właśnie wpadłam na pomysł - moze warto poobserwować nie tylko siebie, ale też naszych przyszlych Tatuśków? ;D

hehe.. moj maz bardzo duzo je (az wstyd  ;D) ale ma wytlumaczenie " no co kochanie teraz jestesmy w ciazy i musimy sie dobrze odzywiac" ;) ;D

no no..:)a jest tu gdzieś test..człopiec/czy dziewczynka..kila ptan potem wynki..Jednym z pytań jest, czy mąż tyje reazem z ceizarną....i to jak nie to...jak tak to...Musicie zreknać sobie..kiedyś czytałam..dokladnie nie pamiętam..:)

Możecie się śmiać ale mój je razem ze mną :) tylko już mi nie wyjada z talerza ;D a często się tak działo :)
mówi, że jesteśmy w ciąży i ma teraz wykręt na wszystko :)

:) i to jest wlasnie Izabelko proste ludzkie szczescie :D po prostu fajne chwile spedzone z ukochanym mezczyzna a niedlugo tatusiem ::) jejciu, to cudowne musi byc !!! Oczekiwanie na owoc milosci :)

reklama
:( :( :(-robiłam przed chwilką teściki niestety jedna krecha-a myślałam ,że będe miała dziś piękny prezencik imieninowy-może kiedy indziej.

Do góry