reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opinie, recenzje - co teraz możemy polecić a co odradzić..

reklama
Dziewczyny a ma ktoras nosidelko jakies? Ja sie zastanawiam nad zakupem, ale nie mam pojecia jakie powinno byc, co miec. Doradzicie cos?

Ja nie polecam pampersów,nie wiem może w PL są lepszej jakości,u nas cienkie i zwijają się w kroku:(Stosuję huggiesy i jest ok. Polecam sudocrem do pupy,jest niezastapiony-warunek:cienka warstwa.
Stanowczo odradzam kosmetyki johnsons-mały dostał po nich mega uczulenie i łuszczenie się skóry.Obecnie stosujemy Mustela bebe płyn do kąpieli i mycia włosków i jest ok:)

Mimi jak czytalam ze johnsons uczula i polozna mnie pytala czy przypadkiem tego nie kupilam:tak:
MADZIA u nas tez pampersy z bieronki sie sprawdzaja;-)
Polecam rowniez emoilium olejek o kapieli, dziala rewelacyjnie maly mial przesuszona skore przez przenoszenie i po 2 kapielach widze duza poprawe, dziala jak oliatum soft ale jest tanszy kosztuje 30 zl:tak:

A ja zdecydowanie polecam nakładki na sutki z Baby ono, ja mam rozmiar M, są super mieciutkie, połozne tez mówiły w szpitalu, że te są bardzo dobre, bo nie sa sztywne... mała je akceptuje, no nie ma wyjścia, bo inaczej sutki by tego nie wytrzymały:)

Też kupiłam oilatum, ale taki normalny, nie soft...chyba tez może być? w aptece mówiła, że może..

Mimi ma 200ml naprawde polecam;-)
Dodi moze byc ja mialam kupic ale ten eliatum dziala tak samo a kosztuje 30 zl, zawsze to pare groszy w kieszeni;-)

reklama
Ja też kąpię małego w Emolium, i do tego jeszcze natłuszam go Emolium emulsją do natłuszczania, czy jakoś tak. Jedyny minus to to, że jest to drogie. Nie pamiętam ceny, ale na pewno powyżej 30-35zł.

Do góry