reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
No tak, jak zwykle w Warszawie ceny podwójne.
Ja płacę za prywatne 1300 zł miesięcznie z wyżywieniem i wszystkimi zajęciami a jest tego sporo (prócz podstawowych zajęć to angielski, logopeda, wizyty różnych teatrów, znanych gości, zabawy, teraz ma byc również pediatra w przedszkolu itp.)
Jak szukałam przedszkola to ceny od 1100 do 1600 miesięcznie.
Nasze to www.owocoweprzedszkole.pl :-)
Ja płacę za prywatne 1300 zł miesięcznie z wyżywieniem i wszystkimi zajęciami a jest tego sporo (prócz podstawowych zajęć to angielski, logopeda, wizyty różnych teatrów, znanych gości, zabawy, teraz ma byc również pediatra w przedszkolu itp.)
Jak szukałam przedszkola to ceny od 1100 do 1600 miesięcznie.
Nasze to www.owocoweprzedszkole.pl :-)
Ostatnia edycja:
No właśnie w Warszawie takie ceny - można znaleźć i za 1600, ale gdzieś bardziej na obrzeżach i w dzielnicach, gdzie jest mniej młodych ludzi to można za 400 zł znaleźć.
Fusiku, my za nasze państwowe będziemy płacić prawdopodobnie 400 zł.
O kurcze, to też niemało:-(Ja liczę, że się w 200zł zmieszczę...
boże 1600 szok !!!
ale Mamoot 400 z wyżywieniem .. a tu bez 620 ..
generalnie ciekawe jak na to zarobić !!!
ale co tam rozmnażajcie się ludziska !!!! Państwo pomoże.. taaaa
jak masz liczyć na kogoś to licz na siebie ....
w pewnej chwili jak ostatno zwalniali strasznie dużo ludzi ode mnie z roboty to nawet tak sobie pomyśłałam że mam doś tego wyścigu szurów i wziełabym do domu jakąś miłą :-) 2 dzieci ...na zasadzie domowego przedszkola i została z Juniorem w domu, ale jak na złośc dalej pracuję :-)
generalnie ciekawe jak na to zarobić !!!
ale co tam rozmnażajcie się ludziska !!!! Państwo pomoże.. taaaa
jak masz liczyć na kogoś to licz na siebie ....
w pewnej chwili jak ostatno zwalniali strasznie dużo ludzi ode mnie z roboty to nawet tak sobie pomyśłałam że mam doś tego wyścigu szurów i wziełabym do domu jakąś miłą :-) 2 dzieci ...na zasadzie domowego przedszkola i została z Juniorem w domu, ale jak na złośc dalej pracuję :-)
Wiem, wiem, ale i tak na początku byłam w szoku, że to tyle.
Na Tarchominie (W-Wa) ceny kształtują się różnie. Przeważnie od 650 zł można już znaleźć w miarę fajne przedszkole. Oczywiście są i takie powyżej 1200 zł. Dla mnie to za duży wydatek. Ola chodziła do takiego za 650 i 500. W tym za 500 bida z nędzą i rozpaczą w tym drugim fajnie tylko brak placu zabaw( duży minus). Za państwowe będziemy płacić pewnie w granicach 400 zł. Ogólnie w naszej dzielnicy jest poważny problem z przedszkolami. Miejsc brakuje wszędzie. Do państwowego kandydatów mnóstwo a miejsc tylko 120. Szanse dostania marne.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek jest juz przedszkolakiem przyjeli go do przedszkola które wybralismy:-)
reklama
Podziel się: