reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Matek od września pojdzie do przedszkola które mam tu gdzie Madzia chodzi do szkoły i zapisy są zawsze we wrześniu i nie muszę się o nic martwić ale jak go chciałam do miasta do żłobka dać wcześniej to zero szans z braku miejsc ale to co wy piszecie to jest poprostu nienormalne w naszym kraju:szok:

reklama
Oliwka jest przedszkolakiem od pół roku, jest w grupie dwulatków.
Też się cieszę, że te początki mam juz za sobą :-) Teraz tylko bale, zabawy i wyklejanki dla mamuś :-) zobaczycie jakie to fajne i miłe !! POWODZENIA

Pati we Wrocku na pewno, koło mnie jest 1 prywatne przedszkole zapisy do niego były już w styczniu i już nie ma miejsc :baffled:

Dziś złożyliśmy podanie do przedszkola. Mam nadzieję, że nas przyjmą, bo niestety jest trochę za dużo chętnych na ilość dostępnych miejsc.

Swoja droga to chyba dobry interes na prywatnych przedszkolach w polsce by mozna bylo zrobic :-D

Patrycja, mieszkam w Warszawie w dzielnicy Ursynów i tutaj jest kilkanaście prywatnych przedszkoli i wszystkie pełne :-) To na pewno świetny interes :-) Ale i wymagania rodziców coraz większe więc kasy trzeba sporo zainwestować :-D

reklama
ja mam koło siebie prywatne .. byłam, rozmawiałam z panią Dyrektor, w środku ślicznie .. cena 620 za m-c OSZALELI !!!!!!!!!!!!!!!!!! + wyżywienie 7,5 dziennie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnie na to nie stać

Do góry