Matek od września pojdzie do przedszkola które mam tu gdzie Madzia chodzi do szkoły i zapisy są zawsze we wrześniu i nie muszę się o nic martwić ale jak go chciałam do miasta do żłobka dać wcześniej to zero szans z braku miejsc ale to co wy piszecie to jest poprostu nienormalne w naszym kraju
reklama
ale to co wy piszecie to jest poprostu nienormalne w naszym kraju
Ania, zgadzam sie z Tobą. Szaleństwo jakieś
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Oliwka jest przedszkolakiem od pół roku, jest w grupie dwulatków.
Też się cieszę, że te początki mam juz za sobą :-) Teraz tylko bale, zabawy i wyklejanki dla mamuś :-) zobaczycie jakie to fajne i miłe !! POWODZENIA
Też się cieszę, że te początki mam juz za sobą :-) Teraz tylko bale, zabawy i wyklejanki dla mamuś :-) zobaczycie jakie to fajne i miłe !! POWODZENIA
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Swoja droga to chyba dobry interes na prywatnych przedszkolach w polsce by mozna bylo zrobic
Swoja droga to chyba dobry interes na prywatnych przedszkolach w polsce by mozna bylo zrobic
Wszystko zależy od ceny ;-)
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Patrycja, mieszkam w Warszawie w dzielnicy Ursynów i tutaj jest kilkanaście prywatnych przedszkoli i wszystkie pełne :-) To na pewno świetny interes :-) Ale i wymagania rodziców coraz większe więc kasy trzeba sporo zainwestować
reklama
Podziel się: