reklama
U nas to szanse na dostanie się dziecka do państwowego przedszkola mają tylko matki samotnie wychowujące dzieci więc nie będzie tak prosto. A u was też zapisy przez internet?
U nas tak, ale to chyba sa centralne dla całej Warszawy.
Kasiu, u nas sporo przedszkoli ma swoje stronki, ale zapisy da i tak na stronie urzędowej Warszawy.
Heatherku, koło nas jest mnóstwo przedszkoli, ale najbliższe to:
nr 191 na ul. Zawrat
Witamy na stronie Przedszkola 191 w Warszawie
nr 28 na ul. Naruszewicza
Przedszkole nr 28 w Warszawie - zapisy, informacje, aktualnosci program nauczania przedszkolnego
i nr 189 na ul. Lenartowicza
Przedszkole nr 189 w Warszawie
Wszystkie sa w zasięgu 5 min. dal nas, a z Wojtkiem ok. 10 min. piechotą.
A co Wy planujecie?
nr 191 na ul. Zawrat
Witamy na stronie Przedszkola 191 w Warszawie
nr 28 na ul. Naruszewicza
Przedszkole nr 28 w Warszawie - zapisy, informacje, aktualnosci program nauczania przedszkolnego
i nr 189 na ul. Lenartowicza
Przedszkole nr 189 w Warszawie
Wszystkie sa w zasięgu 5 min. dal nas, a z Wojtkiem ok. 10 min. piechotą.
A co Wy planujecie?
Mamoot, fajnie, że macie duży wybór.
Ja najbardziej się czaję na Przedszkole Nr 83, na Batorego - zdecydowanie najbliżej nas, a do tego po drodze do mojej pracy. Kolejne jest dopiero przy Narbutta (nie wiem, czy nie w okolicach Twojej szkoły???? dobrze pamiętam, że tam chodziłaś???), a kolejne dwa na Kazimierzowskiej i Dąbrowskiego. Ale to tak stacja metrem. Zobaczymy, czy Mateusz w ogóle się kwalifikuje hehe, chyba muszę ukryć ciążę i powiedzieć, że pracuję - dzieci obojga rodziców pracującyh mają większe szanse tralalala......
Ja najbardziej się czaję na Przedszkole Nr 83, na Batorego - zdecydowanie najbliżej nas, a do tego po drodze do mojej pracy. Kolejne jest dopiero przy Narbutta (nie wiem, czy nie w okolicach Twojej szkoły???? dobrze pamiętam, że tam chodziłaś???), a kolejne dwa na Kazimierzowskiej i Dąbrowskiego. Ale to tak stacja metrem. Zobaczymy, czy Mateusz w ogóle się kwalifikuje hehe, chyba muszę ukryć ciążę i powiedzieć, że pracuję - dzieci obojga rodziców pracującyh mają większe szanse tralalala......
Dobrze pamietasz, że chodziłam do szkoły na Narbutta (tylko do 1 klasy) i do przedszkola tuz obok. Ale to było przedszkole tylko dla dzieci z wadami wzroku.
A z przyjęciem Matisia do przedszkola rzeczywiście bedziecie musieli coś kombinować.
A z przyjęciem Matisia do przedszkola rzeczywiście bedziecie musieli coś kombinować.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas też zapisy przez internet, a większość przedszkoli ma swoje www:-)
reklama
Heatherek - a nie wracasz " na moment" do pracy żeby potem się na macierzyński załapać? wiem że dziewczyny tak najczęściej robią jak moga - wracasz z macierzyńskiego, popracujesz ile możesz (niektóre 2 miesiące, niektóre tydzień) potem na zwolnienie no a potem macierzyński chociaż...no i w sumie miałabyś sprawę matki pracującej rozwiązaną większość pracodawców to w sumie nawet formalnie na to pójdzie bo co tam stracą - najwyżej wypłaty za ten okres pracy a potem zwolnienia i macierzyński to już sprawa ZUSu...
Podziel się: