reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Oj nie mogło nie mogło..:-);-)..dzis poznałam przedszkolanki - grupa bedzie liczyła max 9 dzieci beda 3-4 panie.
Zaczynamy od 22 wrzesnia, a do tego czasu Klaudia bedzie przychodziła do tego przedszkola na godz - by sie oswoic. ..a ja np. skocze do siostry na druga str na kawusie, badz do biblioteki:baffled:(wybieram opcje nr 1:-D.
Dzis jej sie baardzo podobało- i nie chciała wyjsc:baffled::-D
W nagrode za dobre sprawowanie kupiłam małej sliczniusia posciel :tak: przy okazji obcykam.

aa i co jeszcze mi sie bardzo podbało.
codziennie Panie beda robiły notatki- obserwacje dzieci i beda to notowały w takim zeszycie dla rodziców oraz wpinały prace dzieci:-)

Poza tym jest w tym przedskzolu takze wszytsko dostosowane dla dzeci..łazienka, wc, maja pralke i mamy dawac dla dzieciaczków ciuszki na zmiane, maja kuchnie, przebieralnie, oraz pokój zabaw a w nim przerózne zabawki..ale Klaudie naj - zainteresowł - komputer - jest taki ekranik, krzesełka ..chyba 2 , dzistiki, myszki i edukacyjne zabawwy w tym itd- super! I pokój do malowania itd.

Oczyiscie Panie powiedziały, ze z dziecmi zegnamy sie 5 min..i w czasei zajec - nie rozbijamy im dnia i nie schodzimy an dół:rofl2:

To ja poprosze pelna dokumentacje na zdjeciach bo nie wieze ze macie tak tam ladnie;-):-D:-D:-D:-D:-D:-DNo normalnie nikt nie uwiezy Ci tu jak nie zobaczymy :-phahahahahahaha

ach Rusałko czytając od razu można zauwazyć, że przedszkole bardzo przypadło Ci do gustu. To bardzo dobrze. Napewno KLaudii przypadnie do gustu. Przyłaczam się do pati i proszę o zdjęcia. A Ola.... wreszcie dzisiaj nie płakała. Weszła spokojnie i poszła do dzieci. Mam nadzieje, że to już koniec jej męczarni. Bardzo bym chciała....

reklama
obcykamy obcykamy:tak::tak:..I promise:-)
tylko teraz mała mi sie podziebiła no i te kilka dni posiedzi w domu:baffled:...do konca tyg- zdzwoniłam i powiedziałam, ze gluty ma po pachy..(a swoja droga tatusia mamy w domu bo ma kilka dni wolnego:-pDzis spalismy wszyscy do 9.20:-)

Ola - jestes dzielna sliczna dzewczynką- ciocia Dorka jest z Ciebie dumna!:tak:

Do góry