To prawda, że u nas każda aktywnośc rodziców jest mile widziana. A mi z kolei sprawia frajde obserwacja zaciekawienia u takiej grupy maluchów. A swoją droga podziwiam panie w przedszkolu. Trzeba mieć powołanie do takiej pracy.
reklama
A właśnie u nas mi tego brakuje. Oczywiście zawsze można porozmawiać z panią, dowiedzieć się o dziecko, ale nic poza tym. A ile zebrań mieliście? U nas było tylko jedno, na początku września, na którym nas nie było, bo wróciliśmy z wakacji...
No Mamoot, wiedza procentuje ;-)
No Mamoot, wiedza procentuje ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamoot fajowo
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A my mamy zgryza z przedszkolem... Codziennie wozimy młodą do przedszkola na Grzybowską, a więc schodzi się tak około 40-50 minut w jedną stronę, po prostu masakra. Nie chciałam składać papierów w rekrutacji, tylko potwierdziłam, że tam będzie chodzić, bo się bałam, że w ogóle do żadnego się nie dostanie, a wtedy to już chyba kulkę w łeb sobie walnąć. Liczyłam na to, że może zostaną jakieś wolne miejsca i uda się ją przenieść, ale dupa, nic nie ma. Jak sobie pomyślę, że do końca przedszkola będziemy ją tak wozić, to mi się słabo robi... a na prywatne nas nie stać.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez będę miała dalej od nowego roku szkolnego;( ale cóż trzeba będzie wcześniej się zrywać
patrycja24berlin
wspolczuje tych odleglosci i ja...ja jade trzy minuty autem...no chyba ze jest piatek i akurat jade po mloda to 5 min a jak nieczynny jeden pas to nawet 15 ...
noo moja kumpela przeprowadzila sie jeszcze dalej niz ja i wozi mala autobusem...w jedna str 45 min...:O...
ja autem jade 5 -7 min...a z buta 15-18 min...tj ok 1,6km autobusem ok 20 min..bo naaaokolo..
a wczesniej mieszkalam 3 domy dalej..i mialam 1 min pieszo...ech...to byl luksus....
ja autem jade 5 -7 min...a z buta 15-18 min...tj ok 1,6km autobusem ok 20 min..bo naaaokolo..
a wczesniej mieszkalam 3 domy dalej..i mialam 1 min pieszo...ech...to byl luksus....
reklama
patrycja24berlin
No ja mialam na oku tez przedszkole minute z buta...ale nas nie chcieli
Podziel się: