reklama
koga
Mama Maksa i Julka
dzięki za małe info o odkurzaczach chyba dam radę coś wybrać - bo znależliśmy jakieś zapomniane talony do Mediamarkt na 400 zł i zastanawiałam się czy starczy
kaśka - suuuuuuuuuper pomysł z meczem! my też na Lecha się z Maksiem kiedyś wybierzemy - a w Poznaniu kulturka i na Lechu stadion pełny - moi koledzy prawnicy wszyscy mają karnety powykupywane
kaśka - suuuuuuuuuper pomysł z meczem! my też na Lecha się z Maksiem kiedyś wybierzemy - a w Poznaniu kulturka i na Lechu stadion pełny - moi koledzy prawnicy wszyscy mają karnety powykupywane
asioczek
Fan(ka)
Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????
dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...
co to znaczy, że jest bezworkowy ???? - pochłania i nic nie oddaje
koga uśmiałam się staszliwie ostatnio wybierałam odkurzacz do domu - zdecydowaliśmy się na odkurzacz centralny. Jednostka centralna (czyli to co sśie) nie wybrana a nasz majster ma mnie dosyć bo dla mnie najistotniejszy był wygląd gniazdek ssących i szufelki w kuchni. Sprawami mniej reprezentacyjnymi zajmę się później. :-):-)
Maja chodzi na mecze siatkówki - jak po meczu może polatać po wielkiej hali ma radochę straszną. Mój trener się smieje, że powoli zbiera mu się przyszła drużyna siatkarek i może je zacząć szkolic w wieku prawie niemowlęcym
koga
Mama Maksa i Julka
no siatkówka to już w ogóle rewelacja - też trenowałam jeszcze na studiach
na odkurzacz centralny namawiała nas nasz kierownik budowy - nie zdecydowaliśy się bez głębszej refleksji nad tematem - a nie wiem czy nie należało jednak tego rozważyć - a teraz to już kapkę za późno bo chyba za tydzień przeprowadzka (odwlekamy i odwlekamy, - ale do konca lutego to już mus, bo nie uśmiecha nam się płacić czynsz za marzec)
a Wy instalacje już robicie?
wygląd gniazdek to podstawa!
na odkurzacz centralny namawiała nas nasz kierownik budowy - nie zdecydowaliśy się bez głębszej refleksji nad tematem - a nie wiem czy nie należało jednak tego rozważyć - a teraz to już kapkę za późno bo chyba za tydzień przeprowadzka (odwlekamy i odwlekamy, - ale do konca lutego to już mus, bo nie uśmiecha nam się płacić czynsz za marzec)
a Wy instalacje już robicie?
wygląd gniazdek to podstawa!
A
azik
Gość
dzięki za małe info o odkurzaczach chyba dam radę coś wybrać - bo znależliśmy jakieś zapomniane talony do Mediamarkt na 400 zł i zastanawiałam się czy starczy
ja za swój dałam 450
kasiulla23
Mama marcowa'06
Koga antyalergiczne kosztuje kilka tysiecy
asioczek
Fan(ka)
Koga my nie do końca byliśmy pewni czy chcemy to cudo, w końcu po obejrzeniu i wypróbowaniu takiego odkurzacza u znajomych stwierdziłam, że faktycznie fajna zabawka. Na chwilę obecną rozprowadziliśmy po domu uniwersalne rury i mamy wyjścia w ścianach wykute jeszcze bez gniazdek aby się w trakcie końcówki prac nie zniszczyły. Jednostkę centralną kiedys kupimy - kiedy jeszcze nie wiemy. Zobaczymy ile kasy zostanie ( o ile zostanie) po zakończeniu potrzebniejszych prac.
A siatkówka to ponad połowa mojego życia nawet po urodzeniu Maja wrócilam do gry co prawda juz mocno amatorskiej ale zawsze jakiś ruch
A siatkówka to ponad połowa mojego życia nawet po urodzeniu Maja wrócilam do gry co prawda juz mocno amatorskiej ale zawsze jakiś ruch
reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
Asioczej ale ja wscibska baba jestem ale od kilku dni strasznie mnie intryguje Twoja osoba
zastanawiam sie czy to Twoje zdjecie w miniaturce? i czy grasz zawodowo w siatkowke
dziewczyny a co to jest ten odkurzacz centralny?
czy to chodzi o to ze podlaczasz poniej odkurzacz czy te rury ze szcotkami byle gdzie w domu i juz zasysa ???
zastanawiam sie czy to Twoje zdjecie w miniaturce? i czy grasz zawodowo w siatkowke
dziewczyny a co to jest ten odkurzacz centralny?
czy to chodzi o to ze podlaczasz poniej odkurzacz czy te rury ze szcotkami byle gdzie w domu i juz zasysa ???
Podziel się: