reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

z piłkarzy - też można wybrać kilka ciasteczek. ale nigdy nie rozgryzłam dlaczego na Warzyche mówili Guciu.

reklama
Kaśka - mój K ma w planach na wiosne zabrać Antosia na mecz ..(ale nie na derby) ...nie wiem jak to nasze Małe zareaguje ..zwłaszcza że on się boi jak jest hałas

dzięki za małe info o odkurzaczach:laugh2::laugh2: chyba dam radę coś wybrać - bo znależliśmy jakieś zapomniane talony do Mediamarkt na 400 zł i zastanawiałam się czy starczy:happy::happy:

kaśka - suuuuuuuuuper pomysł z meczem! my też na Lecha się z Maksiem kiedyś wybierzemy - a w Poznaniu kulturka i na Lechu stadion pełny - moi koledzy prawnicy wszyscy mają karnety powykupywane:laugh2:

Matko jedyna ! jak to jest że znacie się na rodzajach i modelach odkurzaczy?????

dla mnie odkurzacze dzielą się na czerwone, niebieskie, zielone ...:zawstydzona/y::-p

co to znaczy, że jest bezworkowy ???? - pochłania i nic nie oddaje:-p

koga uśmiałam się staszliwie :) ostatnio wybierałam odkurzacz do domu - zdecydowaliśmy się na odkurzacz centralny. Jednostka centralna (czyli to co sśie) nie wybrana a nasz majster ma mnie dosyć bo dla mnie najistotniejszy był wygląd gniazdek ssących i szufelki w kuchni. Sprawami mniej reprezentacyjnymi zajmę się później. :-):-)

Maja chodzi na mecze siatkówki - jak po meczu może polatać po wielkiej hali ma radochę straszną. Mój trener się smieje, że powoli zbiera mu się przyszła drużyna siatkarek i może je zacząć szkolic w wieku prawie niemowlęcym :)

no siatkówka to już w ogóle rewelacja - też trenowałam jeszcze na studiach :sorry:

na odkurzacz centralny namawiała nas nasz kierownik budowy - nie zdecydowaliśy się bez głębszej refleksji nad tematem - a nie wiem czy nie należało jednak tego rozważyć:baffled: - a teraz to już kapkę za późno bo chyba za tydzień przeprowadzka (odwlekamy i odwlekamy, - ale do konca lutego to już mus, bo nie uśmiecha nam się płacić czynsz za marzec:crazy:)

a Wy instalacje już robicie?
wygląd gniazdek to podstawa!

te pięć dych dam radę dorzucić - i tyle dałaś za ten antyalergiczny? to by było super taki kupić ...

Koga my nie do końca byliśmy pewni czy chcemy to cudo, w końcu po obejrzeniu i wypróbowaniu takiego odkurzacza u znajomych stwierdziłam, że faktycznie fajna zabawka. Na chwilę obecną rozprowadziliśmy po domu uniwersalne rury i mamy wyjścia w ścianach wykute jeszcze bez gniazdek aby się w trakcie końcówki prac nie zniszczyły. Jednostkę centralną kiedys kupimy - kiedy jeszcze nie wiemy. Zobaczymy ile kasy zostanie ( o ile zostanie) po zakończeniu potrzebniejszych prac.

A siatkówka to ponad połowa mojego życia nawet po urodzeniu Maja wrócilam do gry co prawda juz mocno amatorskiej ale zawsze jakiś ruch :)

reklama
Asioczej ale ja wscibska baba jestem ale od kilku dni strasznie mnie intryguje Twoja osoba :szok::-p:sorry::sorry:
zastanawiam sie czy to Twoje zdjecie w miniaturce? i czy grasz zawodowo w siatkowke :-p

dziewczyny a co to jest ten odkurzacz centralny?
czy to chodzi o to ze podlaczasz poniej odkurzacz czy te rury ze szcotkami byle gdzie w domu i juz zasysa ???

Do góry