reklama
pytia
Fanka BB :)
Muszę się w takim razie porozglądać na Allegro.
Powiedzcie mi, jak odróżnić potówki od wysypki np. alergicznej na jakiś pokarm. U nas wczoraj pojawiło się coś na kształt małej wysypki na bródce, kilkanaście czerwonawych małych chrosteczek. Tylko nie wiem, czy Jaś na spacerze się przegrzał czy ja coś zjadłam ??
Powiedzcie mi, jak odróżnić potówki od wysypki np. alergicznej na jakiś pokarm. U nas wczoraj pojawiło się coś na kształt małej wysypki na bródce, kilkanaście czerwonawych małych chrosteczek. Tylko nie wiem, czy Jaś na spacerze się przegrzał czy ja coś zjadłam ??
potówka ma takie ropne kropeczki. mogą być białe żółte lub przeżroczyste. nie na każdej krostce. i jest skupiona w jednym miejscu chyba ze przegrzejesz zupełnie to może sie rozlać po np całej tważy. uczulenie zazwyczaj sie sypie po całum ciele. tak mi sie wydaje
sylwia532
co do kupek zawsze bylo ich 2-3 dziennie teraz jedna na 3-4 dni
wystraszylam sie ale wyczytalam na forum pediatrycznym ze tak moze byc i ze to normalne o ile maly nie wrzeszczy a u mnie nie placze wiec chyba ok
ja to chyba wyrodna jakas jestem bo jadam wszystko(procz wzdymajacych)
ale na szczescie jest wszystko ok
wystraszylam sie ale wyczytalam na forum pediatrycznym ze tak moze byc i ze to normalne o ile maly nie wrzeszczy a u mnie nie placze wiec chyba ok
ja to chyba wyrodna jakas jestem bo jadam wszystko(procz wzdymajacych)
ale na szczescie jest wszystko ok
K
kasiula matula
Gość
Emila tez uwielbia usypiać w lezaczku siedziec w leżaczku to jej super miejsce bardzo go polubiła firma nieokreslona uzywany na targu kupiłam za 25zł ;D
pytia
kaśka76 pisze:jutro jedziemy do dermatologa i chyba do neuro.
A co się dzieje, Kasiu?
ivka76
Opiszcie dokładniej te lezaczki z wibracjami, na czym polega bajer wibrowania i jak jest silny? Chcialabym kupic ten z fisher price, ale nie widziałam go na zywo.
reklama
pytia
Aniam, u dziecka karmionego piersią kupki mogą mieć różne kolory i różną konsystencję. Mogą być w nich resztki niestrawionego mleczka (takie kłaczki) i inne "gluty" Jeśli dziecko nie ma innych niepokojących objawów, jak gorączka, wysypki, itp., to nie ma co wpadać w kupkową histerię. Wszędzie piszą, że zielone kupki to tragedia i dziecko pewnie chore, a Jaś przez trzy tygodnie robił zielone kupki, a pediatra powiedziała, że to się przy karmieniu piersią zdarza i mam sie w ogóle nie przejmować, bo mały rozwija się prawidłowo.
Podziel się: