reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Ja chyba tez jutro sprobuje tego krochmalu bo mojemu malutkiemu cala głowke (miejsce gdzie sa wloski) wysypalo potowkami .....
Agao - u nas na ropiejące oko pomógł Sulfacetamid; na Biodacynę mały się uczulił, a sól fizjologiczna też nie pomagała;
Krzymek w nocy też marudził, przysypiał na rękach, potem się wybudzał i znowu przysypiał i tak w kółko - aż po którymś położeniu do łóżeczka usypiał na dobre, tzn na 2 godziny ;D
Krzymek w nocy też marudził, przysypiał na rękach, potem się wybudzał i znowu przysypiał i tak w kółko - aż po którymś położeniu do łóżeczka usypiał na dobre, tzn na 2 godziny ;D
K
kasiula matula
Gość
piszecie o tych potówkach ja nawet nie wiem jak one wyglądaja
zauważyłam u Emili jakiesw chrosteczki w okolicach policzek i oczek ale ja koloru skóry
nie wiem co to moze być????
zauważyłam u Emili jakiesw chrosteczki w okolicach policzek i oczek ale ja koloru skóry
nie wiem co to moze być????
K
kasiula matula
Gość
mi tez sie tak wydaje co do oczka
emilka nadal to ma i nie wygląda jakby miało znikać
ale zobaczymy bede obserwowała
emilka nadal to ma i nie wygląda jakby miało znikać
ale zobaczymy bede obserwowała
koga
Mama Maksa i Julka
a naszym największym problemem jest przewijanie - Maks tego wprost nienawidzi i drze się jak opętany!!! woli leżeć z mokrą i brudną pieluchą - w ogóle go to nie rusza - a przy przewijaniu - istny szał
macie jakiś pomysł co na to poradzić???
macie jakiś pomysł co na to poradzić???
K
kasiula matula
Gość
nie mam pojęcia Emilka raczej jest grzeczbniutka przy przewijaniu kąpieli nawet przy wyciąganiu kuzek z nosa dopiero po dłuższym czasie sie denerwuje
reklama
Podziel się: