reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.

reklama
ivka76 pisze:
kaśka76 pisze:
Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.

ze zwierzątkami - są super

ja też mam ze zwierzątkami i niestety......... a taniej kupuję happy belli i jak dla mnie są lepsze. może trafiłam na felerną paczkę. podobno z lidla sa niezłe. tak piszą dziewczyny w wątku polecam-odradzam.

U nas cos dziwnego sie zaczelo dziac z Pampersami. Wczesniej byly rewelacyjne,wiec kupilismy taka sama paczke. Maly zasikuje sie az po plecy i za kazdym razem jak go przewijam ,musze zmieniac ubranka. Nie mam pojecia o co chodzi,przeciez zakladam mu je tak samo jak te wczesniej. ::)

my uzywalismy happy
teraz huggies
a w zapasie mamy pampersy tylko jeszcze troche za duze
nie narzekam na zadne sa ok

u mnie happy sie nie sprawdzily
pampersy(na razie te new born) sa ok

jeszcze wyprobuje huggies

monika.g mi czasem tez sie tak zdarza ze cale plecy zasikane ::) a zakladam je wysoko i nie wiem czemu

magdalena na razie mnie ten problem omija.poczytaj tu http://www.laktacja.pl/problemy.html

a ja mam problem-czesto zmieniam pieluszki,zawsze smaruje kremem a maly ma odparzenie........pupa jest gladziutka ale miedzy sprzecikiem :(,tak dbalam a to swinstwo sie pojawilo i mam do siebie pretensje bo to moja wina :((jaka masc jest dobra-sudokrem nie pomaga...........maly ma juz to 3 dnien,moze nie jest az tak mocne ale jest widoczne)

reklama
Do góry