reklama
A
azik
Gość
z biedronki tylko dada
ivka76
Fanka BB :)
kaśka76 pisze:Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.
ze zwierzątkami - są super
ivka76 pisze:kaśka76 pisze:Ivka: a masz z zabkami czy zwierzątkami??? u mnie biedronkowe masakra totalna - przy każdej zmianie pieluchy zmiana całej garderoby.
ze zwierzątkami - są super
ja też mam ze zwierzątkami i niestety......... a taniej kupuję happy belli i jak dla mnie są lepsze. może trafiłam na felerną paczkę. podobno z lidla sa niezłe. tak piszą dziewczyny w wątku polecam-odradzam.
U nas cos dziwnego sie zaczelo dziac z Pampersami. Wczesniej byly rewelacyjne,wiec kupilismy taka sama paczke. Maly zasikuje sie az po plecy i za kazdym razem jak go przewijam ,musze zmieniac ubranka. Nie mam pojecia o co chodzi,przeciez zakladam mu je tak samo jak te wczesniej. :
K
kasiula matula
Gość
my uzywalismy happy
teraz huggies
a w zapasie mamy pampersy tylko jeszcze troche za duze
nie narzekam na zadne sa ok
teraz huggies
a w zapasie mamy pampersy tylko jeszcze troche za duze
nie narzekam na zadne sa ok
magdalenaB
marcowa mama 06'
dziewczyny pomocy!! jak radzic sobie z kolka?? macie jakies sposoby?? bo ja nie moge juz od wczoraj
sylwia532
Fanka BB :)
magdalena na razie mnie ten problem omija.poczytaj tu http://www.laktacja.pl/problemy.html
a ja mam problem-czesto zmieniam pieluszki,zawsze smaruje kremem a maly ma odparzenie........pupa jest gladziutka ale miedzy sprzecikiem ,tak dbalam a to swinstwo sie pojawilo i mam do siebie pretensje bo to moja wina (jaka masc jest dobra-sudokrem nie pomaga...........maly ma juz to 3 dnien,moze nie jest az tak mocne ale jest widoczne)
a ja mam problem-czesto zmieniam pieluszki,zawsze smaruje kremem a maly ma odparzenie........pupa jest gladziutka ale miedzy sprzecikiem ,tak dbalam a to swinstwo sie pojawilo i mam do siebie pretensje bo to moja wina (jaka masc jest dobra-sudokrem nie pomaga...........maly ma juz to 3 dnien,moze nie jest az tak mocne ale jest widoczne)
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
u mnie pomogl pentacrem
Podziel się: