reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
no i bardzo dobrze, że razem!

jak Wam się uda do takiej fajnej nadmorskiej miejscowości to cudnie - pozazdrościć!

a i życie spokojniejsze

miejscowość, mała, spokojna, więci ceny mieszkań będą mniejsze niż np. w Londynie
a mi się marzy spokój i cisza... mam dość zgiełku miasta... chyba się starzeję :-)

oby tylko przejść tę drugą rozmowę:-)

mi tez sie marzy osinko taka maa miejscowosc pod londynem ale to miasto to serce caly mechanizm tu jest najwiecej pracy w brazny budowlanej dla mojego meza wiec to jestemy i tu chyba raczej zostaniemy nie narzekam nie odczuwam tak ze to wielkie miasto wydaje mi sie ze to czuc tylko w centrum my mieszkamy w 4 strefie i jest ok :tak:
super ze jedziecie razem ja siedzialam w pl miesiac bo grzesiek szukal mieszkania i szykowal grunt i myslalam ze oszaleje:szok: razem najlepiej:tak: powodzenia na rozmowie

reklama
a mój Piotrek w szpitalu :(

wczoraj dostał temperatury, zaczął gorzej i oddychać i kaszlał

dzisiaj jeszcze wyższa temperatura, do pediatry dodzwonić się nie mogłam to poszłam na dyżur doi przychodni - diagnoza ostre zapalenie krtani:(

ale w szpitalu nie potwierdzili zapalenia krtani - wyszło zapalenie uszu i coś jeszcze ale raczej nie krtań :(

pani doktor przekonała mnie bym rozpoczęła leczenie w szpitalu a za 2-3 dni poszła do domu jak Piotruś stanie na nogi.

a ja jutro zaczynam nowa prace, jestem nieprzygotowana :(, nie mówiąc już o zwolnieniu - teraz z nim jest tatuś i zostanie tam do mojego przyjazdu z pracy :(

ja jeszcze dizsiaj podjadę na chwilkę ;(

Do góry