reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Osinko my używamy już kremu do twarzy - Maja sama go częściowo rozsmarowuje stojąc przed lustrem. I jeszcze się upomina o kolejną porcję na nosek. Czasami ja razem z nią się kremuje - pomaga na małego buntownika. Używamy Nivea na każdą pogodę - rozsmarowuje się całkiem ok. (nie pytaj tylko jak wygląda nasze wielkie lustro gdy Maj zapragnie posmarować dziewczynkę w lustrze lub da jej buziaka z kremem na nosie)

Kolczyki - Maj sam zadecyduje. Ja mam kolczyki lubię je i pamiętam tą frajdę gdy uszy w końcu pozwolono mi przebić. ( o kolejne dziurki już się nie pytałam :) Teraz i tak tylko 2 dziurki pozostały.

reklama
osinko my używamy takiego kremu
256075766

dla mnie osobiście lepiej rozprowadza się niż nivea

ja jeszcze nie używałam dla Karoli kremu. Po prostu na to nie wpadłam :crazy: Mamy jeszcze nivea, ale ja jakoś nie jestem z niego zadowolona od początku, a nie chce się skończyć ;-)

Nie mam nawyku używania kremów, tym bardziej, że jeśli się nie maluję (jak np. teraz;-)), to sama tez się nie kremuję.
Nie umiem sobie dobrać żadnego kremu, który pasowałby mi :no:.

Dziewczynki, powiedzcie mi, czy kaszlącą Karolę mogę wyprowadzać na dwór?

ja po kąpieli używam dla małej johnsona super sie rozsmarowuje i wchlania na poczatku balam sie johnsona bo wszyscy mowili ze uczula itp ale jest ok
johnsonsbalsam.jpg

a buziaka nie codziennie ale jak juz to nivea ciezko sie smaruje to fakt ale emi nie narzeka :)
product_thumb.php

co do wychodzenia na dwor to ja przy malym katarku czy kaszlu wychodze chocby na chwile do sklepu czy na ogrod moim zdaniem nie ma to ja swierze powietrze

Kasiula- ja tez mialam obawy co do kosmetyków johnson's baby ...ale jakos sie przekonałam i mile mnie zaskoczyły
po kapieli uzywamy do ciała meczko na dobranoc
popup_image_watermark.jpg

albo z serii smooth naturals (mnie się strasznie ten zapach i konsystencja podoba) ..ta seria ma także doskonaly kremowy płyn do kapieli ...bardzo delikatny
351044.jpg

a jak wychodzimy smarujemy buźke kremem nivea na każda pogode..w leceie krem na słońce z filtrem 30, lub 20 zalezy od słońca
248985.jpg

Ja młodemu smaruję takim na zimnę z flos-lek. W tamtym roku go używałam i byłam z niego zadowolona i w tym roku też kupiłam.

Załączniki

• tn_2996.jpg
    tn_2996.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 68
Azik - a wobrazasz sobie takie dziewczyny poprzekuwane wszedzie ...jak one na lotniskach muszą piszczec przechodzac przez bramki hihihihihih;-):rofl2::rofl2::-D

i już widze jak sciagają sobie z warg.. nie tych widocznych :p

ostatnio dziewczyny zaczęły sobie przebijać dłoń pomiędzy kciukiem a pozostałymi palcami...

:-D:-D:-D:-)hihihi...
.jeszcze jest skóra na łuku brwiowym ..tu prym wiodą faceci..i czesto widac kolczyki w tym miejscu

czy ktoras z was ma dla malucha taki spiworek do spania zeby sie nie rozkopal w nocy?? ja sie zastanawiam nad kupnem tylko nie wiem czy sa dobre czy dzieci lubia w nich spac???

reklama
Do góry