reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
U nas nie pepek ale siusiak jest w centrum zainteresowania. patryk jak tylko mu zdejme pieluche lapie za siusiaka i ciagnie tak ze az nam sie slabo robi na sam widok i mamy wrazenie ze zaraz sobie tego siusiaka urwie. Jak mu sie zwroci uwage to jeszcze bardziej sie siusiakiem inetresuje, postanowilismy wiec to ignorowac i mam nadzieje ze pomoze.

Z dlubaniem w pepuszku nie ma klopotow, mzoe dlatego ze od 3tyg uzywam pieluchomajteczek pampers i jestem z nich bardzo zadowolona, przewijanie zajmuje nam duzo mniej czasu.

kasia ja tez uzywam pieluchomajtek juz od prawie 3 miesiecy ..........mimo ze na poczatku na nie troche narzekałam to jednak duzo lepiej i szybciej mi sie go przebiera .....a siusiak tez w centrum zainteresowania zazwyczaj podczas kąpieli ....lub przebierania ...........ostatnio zakładam mu pieluchomajtki do nauki sikania i mój mały szkrab za kazdym razem jak zrobi siku lub coś innego;-) to szuka siusiaczka ...i wyciąga go na wierzch :-D:-D........moze zaczyna rozumiec że siku zrobił ;-)...mam taką nadzieję:tak:

Pampers też ma swoje pieluchomajtki - Let's go - zdaje się, że są w dwóch wariantach rozmiarowych i drogie jak piorun :wściekła/y:

ivka76 ja je chyba właśnie kupuję.......tylko tutaj one sie nazywają "easy ups" i są chyba 3 rozmiary i są inne dla chłopców i dziewczynek ....... a ostatnio kupiłam pieluchomajtki "feel'n learn" tez pampersa..:tak:.....ale w pl ich chyba nie ma z tego ci widziałam to na polskiej stronie pampersa są tylko -Let's go -tak jak piszesz:)

Pampers.com:

Teresko ja kupuje"easy ups" te dla chlopcow rozmiar 4. Na razie sie sprawdzaja. I na szczescie sa niewiele drozsze od zwyklych pieluch. Feel'n learn jeszcze nie probowalam, zaczne jak juz Patryk bedzie blizej 2 latek bo na razie nie ucze go jeszcze robic na nocnik.

Szczerze mowiac to nie wiem dziewczyny jak dajecie rade z zakupem pieluch, chusteczek. Ceny sa z ksiazyca. Bylam w kwietniu w PL to przeliczajc na $ pieluchy kosztowaly dokladnie tyle ile w USA, sloiczki byly w tej samej cenie lub drozsze, mieszanka kosztowala tyle samo co w USA. Porownujac jakosc pieluch to te z Polski byly zrobione z innego materialu niz te ktore kupuje tutaj, ale tez sie sprawdzily. Wybor sloczkow i soczkow dla dzieci przyprawil mnie o zawrot glowy, w ameryce nie mamy nawet 1/4 t tego co w PL.

a ja kupiłam pierwszy raz pieluszki z Tesco (fioletowe) i jestem baaaardzo zadowolona! mam też z Rossmanna (żółte) też są OK, ale za duże! muszą jeszcze trochę poczekać!

reklama
Do góry