katiNJ
Fanka BB :)
Karol chyba mial rozyczke, pisze chyba bo pediatra nie potrafil stwierdzic czy na pewno
Dwa tygodnie temu w nocy (tak nagle) mial bardzo wysoka temperature, a nad ranem zauwazylam kropeczki na brzuszku i pleckach, pozniej na nozkach i troche na raczkach, trwalo to kilka dni i wszystko poznikalo, moja Ciocia opisala mi jak moj kuzyn gdy byl malutki mial rozyczke wygladalo to bardzo podobnie wiec ja obrwaiam ze to bylo TO. Choc troche mnie to dziwi, przeciez dzieciaczki sa szczepione przeciwko rozyczce, no ale ja jak bylam mala tez bylam szczepiona a pozniej i tak ja mialam. Sama juz nie wiem, a jak nie rozyczka to co to bylo
Iza u nas tez cos sie dzieje. Patryk dostal jakis kropek na szyjce, juz pomalu schodza, ale wyskakuja nowe pod paszka, na siusiaczku. nie wiem co to jest mysle ze chyba potowki bo ani temperatuyry nie ma aniu zadnych innych objawow. Na razie u pediatryt nie bylam bo nie bede leciec z byle pryszczem do lekarza, nie jest tego duzo.
U nas straszne upaly i podejzewam ze to chyba potowki. Dzis wyszlam na 15 min na dwor, od tego upalu az mi sie ciemno przed oczyma zaczelo robic, no i siedzimy w domu, klimatyzacja chodzi na full i wole nawet nie myslerc o rachunku za prad.