reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami

Emcia ja kupuję dwóch firm - wrocławskiej Med-Com albo Pampers wersja Let's Go - oba rodzaje mają super chłonny wkład, a są o wiele wygodniejsze dla maluszków, które dużo siedzą lub się przemieszczają.

chyba musze wyprobowac te pieluszki
Ivka76 a gdzie mozna kupic te Med-Com? normalnie w supermarketach??
bo nie widzilam ich nigdy:-)

reklama
ja juz nie mam sily na to przebieranie,jestem umeczona tym
wszystko wszystko od kupy.............podloga wszystkie ciuchy
nie mam juz sily

wyprobuje te pieluchomajtki moze szybciej bedzie

I u nas walka przy przewijaniu, tez ostatnio sie zastanawialam, czy nie sprobowac tych Let's go ale Lolo robi czasem po 3 qpi w ciagu dnia i nie wiem czy z torbami nie pojde :-D

mojemu patrysiowi wyskoczyło jakies uczulenie........sama nie wiem ...czy to egzema ..do tej pory mial lekko przesuszona skore na jednym policzku...i kilka krosteczek......a teraz wyskoczyly mu czerwone place z krosteczkami na całych łydkach ,na nóżkach ........sama nie wiem co mam robic .nic nowego mu nie podawalam do jedzenia ......chyba pojde jutro do lekarza:(:(:(...bo may marudny

poradźcie mi dziewczyny jaki krem ochronny kupić

wcześniej smarowałam buzię kremem bambino, ale ciężko się rozsmarowywał i Agata bardzo się denerwowała, teraz kupiłam JonsonBaby i porażka!! jest gorszy, twardszy niż bambino!!
na Niveę Agata ma uczulenie

co kupić?????

Osinko, my od urodzenia na Nivea... nic innego nie testowałam... a bubchen(czy jak to się pisze???), nie ma żadnych kremów?

Ja jestem też zadowolona z serii skarb matki, ale nie wiem, czy kremy też mają???

Osinko -ja mojego Kacperka smaruję kremem do pielęgnacji dzieci i niemowląt Ziaja.Mały jest alergikiem i większość kremów go uczulała.
Od początku był smarowany ciekła parafiną,ale od kiedy odkryliśmy,że Ziaja jest dla niego dobra to przynajmniej dziubalek smarujemy kremem.

Osinko ja mam penatena na kazda pogode i jestem z niego bardzo zadowolona dosc latwo sie rozsmarowuje a na mroz uzywam wazelinki na buziaka :happy:

A jesli chodzi o pieluchy med com to ja szukalam w Krakowie w supermarketach i 2 sklepach dzieciecych i nie ma :wściekła/y: a juz wczesniej czytalam ze polecacie te pieluszki

my uzywamy pampersa active baby i sa ok , a jak przewijam kupe to musze Selinke zagadac zeby mi nie uciekala z bruna pupa, albo daje jej cos do gryzienia co najzesciej zajmuje jej uwage na tyle ze moge ja przewinac

reklama
Do góry