reklama
A
azik
Gość
Sylwia Piotrek do tej pory boi się prysznica, a Bartek od urodzenia uwielbia...
i kto by powiedział że to dwoje dzieci od tych samych rodziców
sylwia532
Fanka BB :)
no racjaSylwia Piotrek do tej pory boi się prysznica, a Bartek od urodzenia uwielbia...
to z moim dzieckiem wszystko w porzadku-ciesze sie ze nie jestem sama i podzielacie moj bol
K
kasiula matula
Gość
Emi boi sie odkurzacza jak wyje, dzwonka naszego do drzwi bo dzwoni tak ze wszystko sie w domu trzesie, z mikserem juz sie oswoiła, prysznicem sie bawi jak jest kapiel ale jak chce jej splukac glowe to cala sie trzesie ze strachu
koga
Mama Maksa i Julka
sylwia - mój Maks też boi się odkurzacza i miksera - choć mi się wydaje, że to nie chodzi o strach tylko o bardzo nieprzyjemny hałas - może dzieci mają poprostu wrażliwszy słuch i takie dźwięki je drażnią
przysznica nie próbowałam, ale wodę generalnie lubi - najlepsze są zabawy w bidecie
przysznica nie próbowałam, ale wodę generalnie lubi - najlepsze są zabawy w bidecie
K
kasiula matula
Gość
Emcia tez uwielbia sie kompciać i wode lubi i nawet ak dam jej prysznic z ktorgo leci woda jest ok bawi sie
ale jak chce splukac jej wode to juz nie jest ok
ale jak chce splukac jej wode to juz nie jest ok
koga
Mama Maksa i Julka
kasiula - bo najfajniej jest SAMEMU, a nie jak mama coś robi
a i przy przebieraniu u nas to samo - jeden wielki krzyk i pościg, no chyba że dorwie do łapek coś inetersującego jak otwarte pudło sudocremu
i jeszcze mam pytanie - czy Wasze dzieci uderzają w różne przedmioty specjalnie głową ????? - bo Maks tak czasem robi - podchodzi do mebli, drzwi a czasem uderza głową opodłogę i patrzy co będzie, na łóżku to rzuca się głową w poduszki z całym impetem
a i przy przebieraniu u nas to samo - jeden wielki krzyk i pościg, no chyba że dorwie do łapek coś inetersującego jak otwarte pudło sudocremu
i jeszcze mam pytanie - czy Wasze dzieci uderzają w różne przedmioty specjalnie głową ????? - bo Maks tak czasem robi - podchodzi do mebli, drzwi a czasem uderza głową opodłogę i patrzy co będzie, na łóżku to rzuca się głową w poduszki z całym impetem
kasiulla23
Mama marcowa'06
tak noja Lenka uderza czasem glowa w rozne przedmioty ostatnio np spodobal jej sie kaloryfer
co do prysznica to kapiel jest super dopoki nie poleci z niego woda wtedy straszny wrzsak i koniec pluskania sie w wodzie :-)
a jesli chodzi o odkurzacz to Lenka nie ma z nim problemuod urodzenia jak byla malutka a ja wlaczalam odkurzacz ona od razu usypiala
(bo podobno odkurzacz wydaje dzwiek podobny do tego jaki maluszek slyszy w brzuchu mamy ) teraz niestety juz przy niem nie zasypia ale za to bawi sie bardzo grzecznie i w jednym miejscu tak ze czasem mam ochote go wlaczyc celowo by sie bawila a zebym ja mogla cos zrobic
co do prysznica to kapiel jest super dopoki nie poleci z niego woda wtedy straszny wrzsak i koniec pluskania sie w wodzie :-)
a jesli chodzi o odkurzacz to Lenka nie ma z nim problemuod urodzenia jak byla malutka a ja wlaczalam odkurzacz ona od razu usypiala
(bo podobno odkurzacz wydaje dzwiek podobny do tego jaki maluszek slyszy w brzuchu mamy ) teraz niestety juz przy niem nie zasypia ale za to bawi sie bardzo grzecznie i w jednym miejscu tak ze czasem mam ochote go wlaczyc celowo by sie bawila a zebym ja mogla cos zrobic
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
koga oj tak pudelko sudokremu..................... znam znam
a ze sprawdzaniem wytrzymalsci swojej glowy i u nas sie zdarza-czytalam ze to normalne,od czasu do czasu sobie stuka-nie zwrcam uwagi bo jak cos broi i ja krzykne to robi dalej specjalnie
a ze sprawdzaniem wytrzymalsci swojej glowy i u nas sie zdarza-czytalam ze to normalne,od czasu do czasu sobie stuka-nie zwrcam uwagi bo jak cos broi i ja krzykne to robi dalej specjalnie
Podziel się: