reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Jak czytam nazwy przyrodzeń Waszych synów to się zastanawiam kto to wymyśla? Każda inaczej tę część ciała nazwała:-)

reklama
Izka no nieźle! Moja Ola miala trzydniówke więc juz wiem że cos takiego istnieje:-) dawałam jej tylko panadol na noc a po trzech dniach nie było sladu goraczki tylko wysypka na brzuchu..

wkurzające z tym wrzucaniem do jednego worka wszelkich zmian na skórze! moim zdaniem Ci lekarze ( w tym i moj pediatra) wszystko co wyskoczy od razu nazywaja skazą bo idą na łatwizne, porazka..

u nas tez sie czasam zdarzy ...........ze Patryk sprawdza czy ptaszek na miejscu .........no ale sporadycznie :-) :-)
dziewczynki poradzcie mi .............jezeli moj mały juz kaszle kilka dni ...takim suchym kaszlem ale uporczywym ze tak nazwe ......bo jak go napadnie ten kaszel to nie wiem kiedy skonczy............i nic wiecej mu nie dolega ...ani temperatura ani katar to powinnam z nim isc do lekarza?????bo juz sama nie wiem co robic ....niby podaje mu taki syropek na kaszel ....ale sama nie wiem czy to mu pomaga........

tereskaa zawsze lepiej niech osłucha go lekarz, Mateusz też ma kaszel ale raczej jest to zwiazane z katarem bo w sobote bylismy u lekarza i w płucach było czysto

reklama
Do góry