reklama
M
mamaoli
Gość
Izka no nieźle! Moja Ola miala trzydniówke więc juz wiem że cos takiego istnieje:-) dawałam jej tylko panadol na noc a po trzech dniach nie było sladu goraczki tylko wysypka na brzuchu..
wkurzające z tym wrzucaniem do jednego worka wszelkich zmian na skórze! moim zdaniem Ci lekarze ( w tym i moj pediatra) wszystko co wyskoczy od razu nazywaja skazą bo idą na łatwizne, porazka..
wkurzające z tym wrzucaniem do jednego worka wszelkich zmian na skórze! moim zdaniem Ci lekarze ( w tym i moj pediatra) wszystko co wyskoczy od razu nazywaja skazą bo idą na łatwizne, porazka..
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agatka co prawda nie ma siusiaka ani ogonka, ale też sprawdza przy każdej zmianie pieluszki czy wszystko ok ;-)
ivka76
Fanka BB :)
Mateusz natomiast przy każdym przewijaniu ma zabawkę w ręku więc niczego nie bada
U nas nawet zabawka nie pomaga i tak "pikutek" musi być ponaciągany.
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
u nas tez sie czasam zdarzy ...........ze Patryk sprawdza czy ptaszek na miejscu .........no ale sporadycznie :-) :-)
dziewczynki poradzcie mi .............jezeli moj mały juz kaszle kilka dni ...takim suchym kaszlem ale uporczywym ze tak nazwe ......bo jak go napadnie ten kaszel to nie wiem kiedy skonczy............i nic wiecej mu nie dolega ...ani temperatura ani katar to powinnam z nim isc do lekarza?????bo juz sama nie wiem co robic ....niby podaje mu taki syropek na kaszel ....ale sama nie wiem czy to mu pomaga........
dziewczynki poradzcie mi .............jezeli moj mały juz kaszle kilka dni ...takim suchym kaszlem ale uporczywym ze tak nazwe ......bo jak go napadnie ten kaszel to nie wiem kiedy skonczy............i nic wiecej mu nie dolega ...ani temperatura ani katar to powinnam z nim isc do lekarza?????bo juz sama nie wiem co robic ....niby podaje mu taki syropek na kaszel ....ale sama nie wiem czy to mu pomaga........
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
boje sie zeby mu nie poszlo na oskrzela ...........a co wy myslicie????
reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
wlasnie zadzwonilam do pediatry i mam poczekac do jutra ...............a jak mu sie nie polepszy to w piatek mamy wizyte .........:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Podziel się: