reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
moja Agatka chyba dorośleje ;) wcześniej usypiała tylko przy piersi, teraz potrafi usnąć w wózku na spacerze, albo w foteliku smaochodowym - wcześniej zakupy trwały nieskończzenie długo, bo musiałam Agatę uśpić, zapakować w wózek i lecieć na zakupy, albo uśpić, zapakować do fotelika i wracać do domu ;)

teraz problem zniknął i bardzo się z tego cieszę!!!

catherinka pisałaś kiedyś że zastanawiasz się nad "odstawieniem" smoczka całkiem
i co? używasz czy nie?
tzn. nie Ty oczywiście tylko Filip :laugh:

A ja jestem załamana. Patrycji wyszły potówki na czole i główce i rączkach, czyli miejscach, ktore nie były zakryte w upały. Męczę się żeby je wytępić, a te jakoś są uparte. Ma któraś sprawdzony sposób ??? Za tydzień jadę do rodzinki męża (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p :p :p ) i Mała musi być śliczna i gładka, w końcu ją zobaczą drugi raz ::)

anian pisze:
A ja jestem załamana. Patrycji wyszły potówki na czole i główce i rączkach, czyli miejscach, ktore nie były zakryte w upały. Męczę się żeby je wytępić, a te jakoś są uparte. Ma któraś sprawdzony sposób ??? Za tydzień jadę do rodzinki męża (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p :p :p ) i Mała musi być śliczna i gładka, w końcu ją zobaczą drugi raz ::)

sprobuj moze tej maki kartoflanej....................u nas tylko to zawsze dzialalo i to w bardzo szybkim czasie:

reklama
mamaoli pisze:
catherinka pisałaś kiedyś że zastanawiasz się nad "odstawieniem" smoczka całkiem
i co? używasz czy nie?
tzn. nie Ty oczywiście tylko Filip :laugh:

Niestety na razie odsunęłam ten pomysł w czasie ... :(

kaśka76 pisze:
czy Wam też zachodzą butelki od soczku czy herbatki??? czy to się da jakoś "wybielić"???????????

Też mam ten problem, ale nie mogę go niczym doczyścić, jak się jeszcze trochę bardziej przybrudzi to chyba po prostu zakupię nową butlekę :)

Do góry