reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
moj maly tez ostatnio uśpił ale tate.......oczywiscie potem mi nie dowierzał.............no ale ja mam dowód hihihi ktory zamieszcze w watku zdjeciowym
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agatka chyba dorośleje wcześniej usypiała tylko przy piersi, teraz potrafi usnąć w wózku na spacerze, albo w foteliku smaochodowym - wcześniej zakupy trwały nieskończzenie długo, bo musiałam Agatę uśpić, zapakować w wózek i lecieć na zakupy, albo uśpić, zapakować do fotelika i wracać do domu
teraz problem zniknął i bardzo się z tego cieszę!!!
teraz problem zniknął i bardzo się z tego cieszę!!!
M
mamaoli
Gość
catherinka pisałaś kiedyś że zastanawiasz się nad "odstawieniem" smoczka całkiem
i co? używasz czy nie?
tzn. nie Ty oczywiście tylko Filip :laugh:
i co? używasz czy nie?
anian
Fanka BB :)
A ja jestem załamana. Patrycji wyszły potówki na czole i główce i rączkach, czyli miejscach, ktore nie były zakryte w upały. Męczę się żeby je wytępić, a te jakoś są uparte. Ma któraś sprawdzony sposób ??? Za tydzień jadę do rodzinki męża (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr ) i Mała musi być śliczna i gładka, w końcu ją zobaczą drugi raz :
M
mamaoli
Gość
kaśka też
i chyba nic na to nie poradzisz
i chyba nic na to nie poradzisz
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
anian pisze:A ja jestem załamana. Patrycji wyszły potówki na czole i główce i rączkach, czyli miejscach, ktore nie były zakryte w upały. Męczę się żeby je wytępić, a te jakoś są uparte. Ma któraś sprawdzony sposób ??? Za tydzień jadę do rodzinki męża (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr ) i Mała musi być śliczna i gładka, w końcu ją zobaczą drugi raz :
sprobuj moze tej maki kartoflanej....................u nas tylko to zawsze dzialalo i to w bardzo szybkim czasie:
M
mamaoli
Gość
tereskaa pisze:sprobuj moze tej maki kartoflanej....................u nas tylko to zawsze dzialalo i to w bardzo szybkim czasie
co z tą mąką się robi?
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
mamaoli pisze:catherinka pisałaś kiedyś że zastanawiasz się nad "odstawieniem" smoczka całkiem
i co? używasz czy nie?
Niestety na razie odsunęłam ten pomysł w czasie ...
kaśka76 pisze:czy Wam też zachodzą butelki od soczku czy herbatki??? czy to się da jakoś "wybielić"???????????
Też mam ten problem, ale nie mogę go niczym doczyścić, jak się jeszcze trochę bardziej przybrudzi to chyba po prostu zakupię nową butlekę
Podziel się: