reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

to się zdarzyło raz :) ale wolimy dmuchac na zimne. Poza tym jak Koza jest spieta pasami, to ja jakoś lepiej się czuję :) Wolę zeby teraz była nauczona korzystania z pasów, żeby póxniej nie było jaj :)

reklama
kingus: i racja bo potem nie bedzie dyskusji "ja nie ciem!!" bedzie przyzwyczajona i juz! :)

bartek jeszcze tez spi spokojnie a w wozku to sie lapie za swoje ubranko i probuje sie podciagnac, glupolek jeden :laugh: :laugh: taka ma przy tym komiczna mine ze padam ze smiechu :D
a szamponu uzywam jonsona z laweda ze niby pomaga w zasypianiu ;) chyba tylko na mnie dziala :D

Pytia- znalazłm jeszcze coś na komary , w nowym Dziecku są wymienione jeszcze takie bransoletki na rączkę dla dziecka. Sama z tego nie korzystałam ale w gazecie zachwalali.

Pasy w leżaczku i samochodzie to moja obsesja sparawdzam i sparwdzam :)Raz Antka nieobacznie tak zostawiłam niezapietego.

My uzywamy nivea-i fajny jest-po johnsonie maly mial uczulenie. Jas jeszcze nie wpadl na to ze mozna sie podciagnac za szczebelki, ale sam juz sie umie niezle podnosic-gdzies tak do 45 stopni-robi taka kolyske z cialka, nozki podkurcza i sie podnosi. Tez staram sie zawsze go przypiac w wozku bo wierci sie jak najety. Ahh naszym najwiekszym problemem jest to ze tak sie przekreca w lozeczku ze pomiedzy szczebelkami utykaja mu nozki, lub glowa -najlepsze bylyby jakies pasy do lozeczka czy cus.

u nas 5 włosków na krzyz i myjemy je mydełkiem Bambino póki co;
też się zastanawiam nad opbniżeniem łóżeczka, bo mały coraz bardziej ruchliwy...

u nas na komary stosujemy moskitierę i kapeć ;D - mały jakby mniej pogryziony ;D

Ja te parę siwków na krzyż płuczę wodą...

A pasy to wszędzie mam Mała zapięte, nawet jak ją kładę w leżaczku żeby jej krople podać, bo uważam, czym skorupka za młodu nasiąknie... :laugh:

Kinga, ja jak na razie myję główkę mydełkiem - bo jest tam zaledwie kilka włosków ;D

Felqua - super fotka w avatarze!!! :)

reklama
Do góry