reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
ja używam bubchen i świetnie się sprawdza, zresztą mam z tej serii płyn do mycia ciałka i czasami nim myję małemu główkę i też jest super

ja używam Johnsona też ale tylko dla Oli bo Maks narazie w oilatum kąpany ale musze poszukać szamponu oilatum skoro taki jest

Ja używam Nivea- szapmon i płyn do mycia w jednym.

Mam pytanie z innej beczki. Czy obniżyłyście już łóżeczka ?
Bo tak patrze na tą moją małą i stwierdzam, że jakby sie dobrze postarała to może wylecieć z łóżka.
Tak wysoko głowę unosi, że strach!

my mamy łóżeczko na najwyższym poziomie. Karola leży w nim grzecznie :) W wózku musimy ją zapinac, bo wyczaiła, że można się chwycic za boki i podnieść :)

Wiem, wiem MamoOli, ale tak mi sie dziwnie zrobiło.
Bo to by oznaczało, że jakis etap sie skończył... :( ;)

Kinga- Karola juz się rwie do siedzenia?
Sprytna dziewczynka.
Pewnie po mamie, bo najlepsze cechy dziedziczy sie oczywiście po mamie.... ;D

mokkate pisze:
Pewnie po mamie, bo najlepsze cechy dziedziczy sie oczywiście po mamie.... ;D
;D ;D ;D
mokkate ja mam n razie na najwyzszym ale mezowi juz chyba bede kazala zamontowac o poziom nizej bo mi glowe wychyla tez tak wysoko podnosi i sie juz boje ze nie zauwaze a on mi wypadnie-wole dmuchac na zimne
kinga aaaaa z karoli jaka spryciula i silna babka-moj we wozku z kolei grzecznie lezy-jeszcze nie podlapal ze siedziec mozna ;)

reklama
Do góry