reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my już przechodziłyśmy mini-odparzenie na szyjce
codziennie rano myję Agatce fałdki na szyjce - kładę ją sobie na kolana, odchylam lekko główkę i "szoruję" szyjkę, potem wycieram i leciutko przesypuję pudrem
często sprawdzam szyjkę, bo ścieka tam mleczko, a poza tym zbierają się kłaczki z ciuszków itp.
zauwazyłam, że duzo brudu zbiera sie też między paluszkami, zarówno u dłoni, jak i stópek
codziennie rano myję Agatce fałdki na szyjce - kładę ją sobie na kolana, odchylam lekko główkę i "szoruję" szyjkę, potem wycieram i leciutko przesypuję pudrem
często sprawdzam szyjkę, bo ścieka tam mleczko, a poza tym zbierają się kłaczki z ciuszków itp.
zauwazyłam, że duzo brudu zbiera sie też między paluszkami, zarówno u dłoni, jak i stópek
M
mamaoli
Gość
Dziewczyny, ciekawa jestem jakich używacie pieluszek, które wam się najbardziej sprawdziły?
ja staram sie wszystkie faldki wyczyscic w kapieli a od kiedy zaczelam uzywac maki ziemniaczanej do kapieli wszystkie odparzenia i zaczerwieniena zniknely. Problemik mamy tylko z brudkami miedzy paluszkami bo sa takie male ze nie wiadomo jak tam sie dostac, czasem mam wrazenie ze je zaraz powykrecam ;D a uszka czyszcze jak mala sie bawi i zajeta jest zabawka wtedy wkraczam do akcji ... raz jedna strona raz druga i gotowe
ja uzywam pampersa i jestem z nich zadowolona. Dostalam probki takich niefirmowych sa o wiele grubsze od pampersa ale niestety nie przetrzymaly nocy ani kupki, wiec jak narazie zostaje przy pampersach pampera a poza tym jak przeliczylisym ceny na sztuki i wydajnosc to pampersy pampersa wypadly calkiem niezle
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A Filip ostatnio nawet miał brudne dwa paznokcie ;D ;D ;D
Co do pieluszek, to my używamy też Pampersów, z innych próbowaliśmy tylko Dada Komfort, były ok, ale cenowo żadna różnica, więc kontynujemy Pampersy, bo łatwiej sięje nam kupuje (Biedronkę mamy nie po drodze ;D). Obecnie jesteśmy "już" na 2 ;D Myślę, że zaczniemy próbować innych marek kiedy kolejne numerki Pampersów się nie sprawdzą, albo też jeśli zaczniemy bankrutować ;D
Co do pieluszek, to my używamy też Pampersów, z innych próbowaliśmy tylko Dada Komfort, były ok, ale cenowo żadna różnica, więc kontynujemy Pampersy, bo łatwiej sięje nam kupuje (Biedronkę mamy nie po drodze ;D). Obecnie jesteśmy "już" na 2 ;D Myślę, że zaczniemy próbować innych marek kiedy kolejne numerki Pampersów się nie sprawdzą, albo też jeśli zaczniemy bankrutować ;D
katiNJ
Fanka BB :)
Jak juz wczesniej pisalam Huggiesy 2 sa duzo mniejsze niz Pampers 2. Wkurzylam sie bo mam mega pake (64 pieluchy) huggisow, uzywam na sile ale dluzej sie nie da. Zostawiaja czerwone ocisniete slady na dupce, zapinaja sie na styk. Mam ponad pol paczki. Napisalam wlasnie maila do huggisow, zobaczymy czy cos odpisza.
Wiecej nie kupie huggisow. Zostajemy przy pampersach.
Wiecej nie kupie huggisow. Zostajemy przy pampersach.
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
I właśnie z powodu tego o czym napisała Kati, trzymam się tej marki, od której zaczęłam, tj. Pampersów. Różne marki = różne rozmiary.
Podziel się: