reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Ja ma jeszcze pol paczki Huggisow 2 ale jakies takie twarde sa i nie bardzo je lubie, mam jeszcze jedna jumbo Pampersow 2 i dzis kupialm jumbo Pampersy 3 (tak na przyszlosc bp byla promocja - 46zl)
Lolo jeszcze w dwojkach miesci sie bez problemow i nie mamy klopotow z "wyciekaniem" tego i owego
Lolo jeszcze w dwojkach miesci sie bez problemow i nie mamy klopotow z "wyciekaniem" tego i owego
Dziewczyny od kiedy i czy wasze dzieci czymią sztywno główke jak staracie sie je podnieść do siadania. Martwie się o mojego brzdąća. Żdaje się że nie rozumie o co mi chodzi z tą głową śmieje sie do rozpuku i bezwładnie trzyma głowę patrząc do tyłu
felqua
Fanka BB :)
Moj Jasiek tez jak go podnosze za raczki do siadania to najpierw glowa mu opada do tylu , dopiero po chwili zalapuje o co chodzi i podnosi ja do poziomu ciala, poza tym tez tak strasznie sztywno nie trzyma glowki- czesto jak trzymany jest w pozycji pionowej glowka mu sie slania ze strony na strone
sylwia532
izka ja odnioslam takie samo wrazenie co do huggisow,ale ja mialam te 4-9kg,moze i te 5-9kg sa lepsze?dziewczyny chwalily z kubusiem puchatkiem a ja takich nie wuidzialam :
agawa nie wiem jak z ta gloka byc powinno ae mi sie wydaje ze jeszcze czas-moj tez nie podnosi sztywno jak lezy,co innego jak jest w pionie to glowa sztywno............ja nie za bardzo go tak podnosze bo boje suie ze zrobie mu krzywde jak ta glowka tak do tylu ucieka-trzymam go tylko za raczki i widze ze sie siluje ale sama nie podciagam-wydaje mi sie ze sam jak bedzie gotowy to to zrobi(no ale nie wiem do kiedy to powiinno nastapic)
widzialam na watku zdjeciowym jak nadia moniki ladnie glowke trzyma
agawa nie wiem jak z ta gloka byc powinno ae mi sie wydaje ze jeszcze czas-moj tez nie podnosi sztywno jak lezy,co innego jak jest w pionie to glowa sztywno............ja nie za bardzo go tak podnosze bo boje suie ze zrobie mu krzywde jak ta glowka tak do tylu ucieka-trzymam go tylko za raczki i widze ze sie siluje ale sama nie podciagam-wydaje mi sie ze sam jak bedzie gotowy to to zrobi(no ale nie wiem do kiedy to powiinno nastapic)
widzialam na watku zdjeciowym jak nadia moniki ladnie glowke trzyma
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
ja wlasnie te z kubusiem mam i jakies twardawe wydaja mis ie, moze zbytnio wydziwiam, ale jak bylam w Londynie to ichniejsze Huggisy sa znacznie miekksze. CHyba zostane przy pampersach
reklama
sylwia532
a zapomnialam napisac ze dzis swego synka nie poznaje-spal w iagu dnia 1,5 godz. i to tylko na spacerze a tak nic i prawie non stop na cycku wisial
ale teraz to juz spi
zwalam na pogode taka deszczowa ponura
mam nadzieje ze to jednorazowy taki wybryk
ale teraz to juz spi
zwalam na pogode taka deszczowa ponura
mam nadzieje ze to jednorazowy taki wybryk
Podziel się: