reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

Pytia, to twoj Jas jeszcze sie w dwojki zmiescil ??? Na Ole 2 juz dawno za male nawet pampersy.
Dziewczyny a ktore huggisy uzywalyscie ? Bo sa 2 rodzaje trojek- takie od 4kg-9 kg i od 5kg do 9 kg, te drugie sa lepsze.

reklama
Ja ma jeszcze pol paczki Huggisow 2 ale jakies takie twarde sa i nie bardzo je lubie, mam jeszcze jedna jumbo Pampersow 2 i dzis kupialm jumbo Pampersy 3 (tak na przyszlosc bp byla promocja - 46zl)
Lolo jeszcze w dwojkach miesci sie bez problemow i nie mamy klopotow z "wyciekaniem" tego i owego ;)

Dziewczyny od kiedy i czy wasze dzieci czymią sztywno główke jak staracie sie je podnieść do siadania. Martwie się o mojego brzdąća. Żdaje się że nie rozumie o co mi chodzi z tą głową śmieje sie do rozpuku i bezwładnie trzyma głowę patrząc do tyłu :(

Moj Jasiek tez jak go podnosze za raczki do siadania to najpierw glowa mu opada do tylu , dopiero po chwili zalapuje o co chodzi i podnosi ja do poziomu ciala, poza tym tez tak strasznie sztywno nie trzyma glowki- czesto jak trzymany jest w pozycji pionowej glowka mu sie slania ze strony na strone

Moja twardo trzyma głowę! A jak sidzi mi na kolanach to twardo sama chce siedzieć ;D

izka ja odnioslam takie samo wrazenie co do huggisow,ale ja mialam te 4-9kg,moze i te 5-9kg sa lepsze?dziewczyny chwalily z kubusiem puchatkiem a ja takich nie wuidzialam ::)

agawa nie wiem jak z ta gloka byc powinno ae mi sie wydaje ze jeszcze czas-moj tez nie podnosi sztywno jak lezy,co innego jak jest w pionie to glowa sztywno............ja nie za bardzo go tak podnosze bo boje suie ze zrobie mu krzywde jak ta glowka tak do tylu ucieka-trzymam go tylko za raczki i widze ze sie siluje ale sama nie podciagam-wydaje mi sie ze sam jak bedzie gotowy to to zrobi(no ale nie wiem do kiedy to powiinno nastapic)
widzialam na watku zdjeciowym jak nadia moniki ladnie glowke trzyma

ja wlasnie te z kubusiem mam i jakies twardawe wydaja mis ie, moze zbytnio wydziwiam, ale jak bylam w Londynie to ichniejsze Huggisy sa znacznie miekksze. CHyba zostane przy pampersach :)

reklama
a zapomnialam napisac ze dzis swego synka nie poznaje-spal w iagu dnia 1,5 godz. i to tylko na spacerze a tak nic i prawie non stop na cycku wisial
ale teraz to juz spi
zwalam na pogode taka deszczowa ponura
mam nadzieje ze to jednorazowy taki wybryk

Do góry