reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszkami

To tak jak ja hehe i z ubraniami ciąążowymi też jak przy drugim. Czy to znaczy że jak Kamil bęzie miałrodzeństwo to będę zachowywała się jak przy 3 dziecku ??? okropieństwo
ja wiem,że jeszcze nie odzyskałam wagi z przed ciąży, ale bez przesady ;D

reklama
Testuję Pampersy nr 3, bo te 2-ki juz mi bokiem wychodziły.
A raczej z nich wszystko wychodziło :mad:
I proszę, po dzisiejszej nocnej kupce nie musiałam przewijać całego niemowlaczka, tylko jego pieluszkę ;D

mokate to bardzo się cieszę, bo ja właśnie kupiłam 3, ale jeszcze ich nie wypróbowałam :laugh:

ja juz od 3 tygodni uzywam pieluch w rozmiarze 3, najpierw Happy, ale jakies dziwne byly, teraz huggisow super flex i sa fajne i wygodne.

Ja już od tygodnia używam 3, bo po 2 Patrycja miała odciśnięty szlaczek na nogach ;)

U nas wciaz 2. Zwykle kupuje pampersy ale akurat byla promocja i kupilam mega pake huggisow. Sa beznadziejne, siczki wylatuja bokiem a pozatym duzo mniejsze niz pampersy 2. I sie meczymy z ta mega paka. Mam jzeszcze kilka pampersow i zakladam je noc.

ja juz 2 paczke 3
kati ja wczesniej mialam 2 i pampersa i huggisa i tez zaiwazylam ze huggisy sa mniejsze

reklama
Ja właśnie kończę ostatnią paczkę dwójek i potem przechodzimy na trójki. To fajnie, że je chwalicie, bo ja słyszałam różne opinie, a już kupiłam jedną paczkę ;)

Do góry