Ja kąpie małego codziennie. Jak mąż jest w pracy to też czasem mam lenia ale wyrzuty sumienia dają swoje. Młody codziennie jest na zewnątrz godzinami i brudne to wszystko takm jakieś. Lepiej sie też śpi po kąpieli. Młody uwielbia kąpiele szczególniejak jest na brzuszku w wanience.Głowe mu myje codziennie bo też mamy problem z ciemieniuchą ale używałam oliwki i po godzinie wyczesywałam teraz olejuszka i prawie nic już nie ma. Z resztą kiepsko widać bo młodyy ma bardzo długie włosy i czarne i gęste. Nie wypadają mu tylko nowe taki meszek sięjuż pojawia oprócz tych które ma od niewiadomo jak długiego czasu ::
reklama
M
mamaoli
Gość
A nasz Maksiu łysieje.... pierwsze włoski wychodzą jak szalone ;D ale rady chyba na to nie ma
i kółeczko wytarte z tyłu główki-siostra też takie długo miała
i kółeczko wytarte z tyłu główki-siostra też takie długo miała
magdalenaB
marcowa mama 06'
a ja pisalam ostatnio o kupkach bartusia: tak wiec robi jedna na dwa dni.
ale wkurza mnie jeszcze jedno: zawsze jak maly spi w dzien to meczy go prukańsko, wy tez ( tzn wasze maluszki) tez tak maja?
ale wkurza mnie jeszcze jedno: zawsze jak maly spi w dzien to meczy go prukańsko, wy tez ( tzn wasze maluszki) tez tak maja?
katiNJ
Fanka BB :)
magdalenaB pisze:a ja pisalam ostatnio o kupkach bartusia: tak wiec robi jedna na dwa dni.
U nas to samo. Kupka albo codzinnie albo raz na 2 dni. Pierdki za to cala dobe ;D
dziewczyny, wyprobowalam w tym tygodniu cos co niezawodnie wywoluje kupki - mianowicie otreby pszenne granulowane firmy sante. Nie dosc ze smaczne (sa z jablkiem albo ze sliwka), to nietuczace (zabijaja uczucie glodu ) no i dzialaja wyprozniajaco i na mame i na malucha I chyba tez mniej bolu brzuszka jest
reklama
Podziel się: