reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami i wszystko co z nią związane

reklama
Pewnie przerwa, żeby się zelazko nie przegrzało hi hi ;-):-D ... ale ja też miałam się już daawno temu położyć :zawstydzona/y:;-)

Co do wybudzania z płaczem - u nas w dzień też się to zdarza, nie zawsze, ale wtedy zazwyczaj albo cycek, albo po spaniu jest. Smoczka Ania nie uznaje. Nad ranem też jej się to zdarza, juz się na dzisiejsza noc w herbatkę zaopatrzyłam, bo nie am już siły cyca jej co chwilę dawać. Zresztą to żadne wyjscie, jeszcze bardziej się do niego przyzwyczaja i domaga.
A czasem fajnie się budzi, radosna, gadatliwa, uśmiech jej z ust nie schodzi...

Moj Alex zawsze budzi sie z usmiechem.A rano budzi sie pierwszy i gada do zabawek.W nocy slysze jak jest glodny bo w sumie sie nie budzi tylko kreci i macha lapkami.

bluebell u nas tak samo, tyle że w nocy na początku się tylko kręci ale jak już jest baaardzo głodny to zaczyna kwękać coraz głośniej, no ale to juz zawsze usłyszę i zdążę butlę zrobić

Nie pamiętam aby Jula obudziła się inaczej niż z uśmiechem na ustach. Czasami nawet nie wiem ze wstała,dopóki nie usłyszę stukających cichutko "kości" od zabawki w łóżeczku :-D

Pewnie płakać też się jej zdarzyło, ale tak sporadycznie że w sumie tego nie kojarzę:-)

reklama
Od dziś zaczynamy pampersy rozmiar 4. 3 zaczęły robić sie przyciasnawe. Jak to moje dziecie szybko rosnie:szok: A tak niedawno były 1:-D

Do góry