reklama
marys16
Fanka BB :)
I u mnie czasem jak dam smoka to jeszcze zaśnie na trochę, ale częściej wybudza się mocno i nie chce już spać.To jak u nas tak jest,że nagle ryk,to wkładam smoka i śpi dalej.
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Pewnie przerwa, żeby się zelazko nie przegrzało hi hi ;-) ... ale ja też miałam się już daawno temu położyć ;-)
Co do wybudzania z płaczem - u nas w dzień też się to zdarza, nie zawsze, ale wtedy zazwyczaj albo cycek, albo po spaniu jest. Smoczka Ania nie uznaje. Nad ranem też jej się to zdarza, juz się na dzisiejsza noc w herbatkę zaopatrzyłam, bo nie am już siły cyca jej co chwilę dawać. Zresztą to żadne wyjscie, jeszcze bardziej się do niego przyzwyczaja i domaga.
A czasem fajnie się budzi, radosna, gadatliwa, uśmiech jej z ust nie schodzi...
Co do wybudzania z płaczem - u nas w dzień też się to zdarza, nie zawsze, ale wtedy zazwyczaj albo cycek, albo po spaniu jest. Smoczka Ania nie uznaje. Nad ranem też jej się to zdarza, juz się na dzisiejsza noc w herbatkę zaopatrzyłam, bo nie am już siły cyca jej co chwilę dawać. Zresztą to żadne wyjscie, jeszcze bardziej się do niego przyzwyczaja i domaga.
A czasem fajnie się budzi, radosna, gadatliwa, uśmiech jej z ust nie schodzi...
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
bluebell u nas tak samo, tyle że w nocy na początku się tylko kręci ale jak już jest baaardzo głodny to zaczyna kwękać coraz głośniej, no ale to juz zawsze usłyszę i zdążę butlę zrobić
Zmieniłam zdaniea ktos tu mial prasowac
wciągnęło mnie allegro,kategoria zabawki
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Nie pamiętam aby Jula obudziła się inaczej niż z uśmiechem na ustach. Czasami nawet nie wiem ze wstała,dopóki nie usłyszę stukających cichutko "kości" od zabawki w łóżeczku
Pewnie płakać też się jej zdarzyło, ale tak sporadycznie że w sumie tego nie kojarzę:-)
Pewnie płakać też się jej zdarzyło, ale tak sporadycznie że w sumie tego nie kojarzę:-)
reklama