reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem - o karmieniu, kolkach, wizytach u lekarzy, pielęgnacji

reklama
Karmię piersią tzn ściąga i mała je z butelki bo na początku mialam problemy z sutkami poNiej używałam nakładek cały czas bi i mała strasznie długo jadła a mnie strasznie piekły sutki po 10min a jadła minimum 25min wiec wolałam nie beczec jak ja karmię tylk ściągam ale czasem w nocy je z piersi :) a Ty jak tam karmisz?

No właśnie mm juz dawno i mało je 500-600-620ml na dobę, a będzie miała 3mies niedlugo. :( ale może tyle jej wystarcza

NaNa ale dobrze przybiera? Kontrolowałaś wagę? Rzeczywiscie mało jak na trzymiesieczne dziecko, ale jeśli dobrze przybiera to może tyle jej starcza...?

NaNa ja ja sciagam laktatorrm 15-20 min to sciagne 50 a mala tyle.samo je to podejrzewam ze niewiele wiecej ssma sciagnie. Stadnje czesto , co poltorej godz i przybiera ladnie.

reklama
Do góry