reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

MARIOLA OD TRZECH DNI ZASYPIA PRAWIE SAM:tak: BIORE GO NA RECE PRZYTULE A POTEM KLADE GO DO LOZECZKA :-) A SPI OD 22.30 DO 8 RANO :tak:TAKZE NIEZLE :-)

reklama
kurcze jak ja bym chciala zeby moje dziecko chodzilo spac chociaz o 21.30, wtedy chyba bysmy pospali a tak to on juz spi o 20 i od godziny 4 w nocy mam regularne pobudki co pol godziny :-( az wstaniemy o 6.00 na mleko :-(

Informacje z placu boju:

Jeremi z nocy przebudził się trzy razy, cośtam kweknął pod nosem, wywinął się na drugi bok i dalej smacznie spał. Obyło się bez mojej interwencji :-)

Gratulacje, oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

U nas byli wczoraj znajomi. Przyszli o 20. Nie mogli być wcześniej bo kumpel przyjechał dopiero ok 17 z Holandii. Więc mały się drzemnął 30 min. koło 18 i potem dzielnie się trzymał do 22. przed 22 znajomi poszli, a Witek dostał kaszkę i poszedł sam spać. Był taki zmęczony, że spał cięgiem do 7:15 :tak::-D Ale fajnie mi się spało :-D

Kochane sorki ze tak z innej beczki ale trafiłam na aukcje kaszek bobovity po 4,55. Kupując kilka sztuk po dodaniu kosztów przesyłki i tak wychodze na plus.U mnie jedno opakowanie wystarcza na 2 dni a tu kaszki po 9 m-cu sa po 6,79 za sztuke wiec ruznica jest 2 złote. Jęzeli któras jest zainteresowana to licytujcie po jednej sztuce zeby gosc nie płacił prowizji bo o to prosił mnie jak dzwoniłam a potem wysyłacie maila ile sztuk chcecie Aukcja konczy sie o 13;37 dziś!!!!!!!
Oto link
BoboVita Kaszki Mleczno-ryżowe (255144540) - Aukcje internetowe Allegro

Agnieskza chcialam sie skusic.ale to mleczno ryzowe a moja tylko ryzowa pije ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:innymi pluje dalej niz widzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a szkoda bo cena faktycznie niska:zawstydzona/y:

reklama
Karla ja jej musze robic bebilon bo tylko to chce pic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i do tego dodtaje jej kaszke ryzowa..............a takiej gotowej ( sklepowej) kaszki z mlekiem nie ruszy juz probowalam to tylko memla smoczek w buzi i nic nie je:angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry