reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Abeja my tez jeszcze z pępkiem wiec jak na razie rekord jest nasz
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
u mojej oliwci pepek czesciowo usechl a czesciowo wytarl z kazdym dniem zostawala taka coraz wezsza niteczka trzymajaca uschniety kawalek az wreszcie dzis wnocy puscila
a ja zaczynam miec wrazenie ze mi sie mala z juednej piersi nie najada, i jestem pewna ze uzywa mojej piersi jako uspoakajacza do zasypiania... ale kiedy stracilam nad tym kontrole nie wiem.
Wlasnie mam koncert na przemeczonego noworodka i nie wiem juz co mam robic, jak za kazdym razem obiecuje sobie ze nie podam jej cyca i boje sie ze znowu nie wytzrymam
a ja zaczynam miec wrazenie ze mi sie mala z juednej piersi nie najada, i jestem pewna ze uzywa mojej piersi jako uspoakajacza do zasypiania... ale kiedy stracilam nad tym kontrole nie wiem.
Wlasnie mam koncert na przemeczonego noworodka i nie wiem juz co mam robic, jak za kazdym razem obiecuje sobie ze nie podam jej cyca i boje sie ze znowu nie wytzrymam
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
aniay u nas jest podobnie. Mala nie chce usnac bez cycka.
Wogóle je na raty i ja już nie wiem kiedy mam ją kolejny raz karmić. Zgubilam rachubę
Nie wiem jak ja spowrotem ustawić no i co zrobic z tym ssaniem, bo smoczek jest zdecydowanie niemile widziany.
Zuzka wręcz się krztusi jak jej go wkladam do buzi.
Uspokaja ja tylko ssanie cycka - chocby przez 3 minuty.
Szczerze powiedziawszy nie wiem już co robić... :sick:
Wogóle je na raty i ja już nie wiem kiedy mam ją kolejny raz karmić. Zgubilam rachubę
Nie wiem jak ja spowrotem ustawić no i co zrobic z tym ssaniem, bo smoczek jest zdecydowanie niemile widziany.
Zuzka wręcz się krztusi jak jej go wkladam do buzi.
Uspokaja ja tylko ssanie cycka - chocby przez 3 minuty.
Szczerze powiedziawszy nie wiem już co robić... :sick:
Nam pępek odpadł dokładnie w 7 dniu życia Witka Jeśli chodzi o spanie to teraz jak jest na NANie to mały przesypia 3-4 godziny, a w jedną noc spał aż 8 godzin Rodzice zorientowali się, że to tyle czasu dopiero jak ich dzieciątko obudziło - byliśmy strasznie zmęczeni A wcześniejsze problemy z jego spaniem spowodowane były tą paskudną bilirubiną. Mam nadzieję, że teraz po powrocie na cyca będzie ładnie spał.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
my tez dalej z pepuszkiem :-( kikucik juz prawie odpadl ale niestety wlasnie prawie :-( ndal mamy problemy z czyms co wyoluje wielki placz :-( skorka schodzi spod jajeczek i w fifolka tez :-( nie wiem co mam z tym zrobic :-( poza tym jakis mu sie grubszy zrobil i boje sie czy zapalenia nie ma :-( ciekawe co jutro doktorka powie, obawiam sie nieco :-(
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a nam dzis rano :-)
reklama
M
MariaOla
Gość
dziewczyny , jak to jest z tą temperaturą mierzoną w pupci ..... coś się odejmu czy dodaje
Podziel się: