reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Chyba idę moje dziecko obudzić, bo jeszcze dziś nie wstał :no:, za to w nocy od 1:10 do 3:00 się budził z płaczem co pół godziny, a od 3:00 do 5:15 w ogóle nie spał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i chciał się bawić. Jak tylko wychodziłam z pokoju to ryk i krzyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ja zdezerterowałam do łóżka, a małż (choć chodzi do pracy) to musiał wstać i go uśpić, ale byłam już tak wściekła, że nie chciałam nawet na tego bąka patrzeć :crazy:. Jeszcze mi nie przeszło jestem zła na niego :growl:.

reklama
Geperty proszę się przestać złościć na Nikusia bo fajny chłopak z niego:tak:. a tak poważnie ja tez z siebie wychodze jak mi Julka w środku nocy zabawy sobie urządza przez 2 godz. i w żaden sposób uspić sie nie chce:angry::crazy:. wczoraj właśnie tak miałam, za to dzisiaj wstała o 5.50:szok:

Jak tylko zobaczyłam tą zaspaną mordkę, to musiałam przytulić i ukochać, zmiękłam :sorry2:. Troszkę potańczyliśmy, zjadł śniadanko, kupkę na nocnik zrobił, a teraz ładnie się bawi SAM :-D.
A ja przynajmniej z rana się wykąpałam, brwi wyskubałam, co nieco wycisnęłam :baffled:, a teraz idę wydepilować nogi.
Normalnie chyba mnie mąż nie pozna jak wróci z pracy ;-):-D:-D:-D.

wow:szok:mi tez by sie przydal taki domowy salon pieknosci,chyba strzele sobie cos takiego w sobote;-)
Laura tez miala dzis wybryk i wstala 6:15:wściekła/y:,potem poszalala w lozeczku do 7mej,wzielam ja do siebie i usnelysmy i spalysmy do 8,30...za to teraz dopiero padla,zamiast juz godzine temu:baffled::dry:

ja też mega pilnie potrzebuje jakiś zabiegów kosmetycznych bo nie wyglądam:no:od 5 tygodni chodzę cały czas w dresach, nie maluje się(pomijając dwa wyjścia z domu:baffled:), zaraz jeszcze w jakąś depresje popadnę:szok::szok:

mój też zasnął dopiero z godzine temu więc mogę jakąś kawke na spokojnie wypić bo mamcia zrobiła obiadek:tak::tak:

Oj tak - salon piękności i dłuuuga relaxująca kąpiel. To plan na sobotę :-D:-D

Jakbym chciała żeby mi ktoś choć przez tydzień obiadki gotował, a ja żebym mogła spokojnie w kompie pogrzebać :tak:

no to luksusik Geperty. Ale ja też mam blisko kuchni mój gabinecik z kompem :-p
tylko że zanim się gotuje to wszystko trzeba przygotować, a to już się samo nie zrobi.

reklama
Wiem,że mam dobrze tu u mamy dlatego mi tak sie nie spieszy na swoje:-D:-D szkoda,że jeszcze tylko miesiąc:-:)-( ale my z Nikiem już dość byliśmy sami w UK wiec teraz odpoczywamy w domowym zasiszu hehe:-)

Do góry